Taťána Kuchařová si s přítelem užívá sladké Francie

22.5.2012 20:00   |   Společnost
Topmodelka Taťána Kuchařová, naše jediná Miss World, zažívá letos jeden z nejúspěšnějších roků své dosavadní kariéry.

Kuchařová

Poté, co v Itálii nafotila exkluzivní kalendář, ji čekají pracovní povinnosti v Dánsku a ve Vídni. Druhou polovinu května však Taťána Kuchařová prožije ve Francii, kterou si již dávno zamilovala.

Do země vína a módy přicestovala s partnerem Lane Carlsonem (oba jsou na titulním snímku), se kterým tvoří pár již dvaapůl roku. Lane (33) působí jako prezident Nadace Sunflower a od mládí je uznávaným americkým modelem. Spolu se svým bratrem-identickým dvojčetem Kyle Carlsonem pracovali například pro Giorgia Armaniho a další velké módní značky.

Taťána (24) stráví dny ve sladké Francii částečně odpočinkem, částečně pracovně. Síť prodejen s obuví CCC si ji totiž vybrala jako tvář své podzimní kolekce. Fotit se bude přímo v Paříži.

Ještě předtím ale navštíví nejslavnější mezinárodní filmový festival v Cannes. Jeho 65. ročník letos zahájila světová premiéra snímku Moonrise Kingdom (Říše vycházejícího měsíce) s Bruce Willisem a Edwardem Nortonem v hlavních rolích.

„Filmy mám moc ráda a vůbec ráda chodím do kina. Festival v Cannes je navíc světovou společenskou událostí, které je mi ctí se již poněkolikáté zúčastnit. Těším se na filmové premiéry i doprovodné akce,” prozradila Taťána Kuchařová.

„Určitě si třeba nenechám ujít soutěžní snímek Killing Them Softly/Cogan's Trade (Zabít je něžně/Coganův byznys) s Bradem Pittem v hlavní roli vymahače dluhů. A ráda bych se také opět setkala s Edwardem Nortonem, který je mým oblíbeným hercem,” přiznala.

Po skončení mezinárodního filmového festivalu v Cannes zamíří Taťána Kuchařová rovnou do Paříže, kde bude fotit novou kampaň.

„Do francouzské metropole se nelze netěšit a k tomu mě tam ještě čeká velmi zajímavá práce. Boty, móda a Paříž – to je stylové spojení. Takže focení pro CCC si jistě skvěle užiji,” dodává.

ztp, ŽenyproŽeny.cz
Foto: CCC

Přečtěte si také

 


Diskuse: Taťána Kuchařová si s přítelem užívá sladké Francie

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci