Miss World Taťána Kuchařová provázela nové naděje modelingu

25.4.2012 00:00   |   Společnost
Úspěšná česká topmodelka a naše jediná Miss World Taťána Kuchařová se letos ujala role ambasadorky světoznámé Elite Model Look, každoročně pořádající castingy pro adeptky modelingu. Má právě za sebou základní jarní kolo ve čtrnácti městech Čech, Moravy a Slezska.

Kuchařová

Dívky ve věku mezi třinácti a dvaadvaceti lety, vysoké minimálně sto sedmdesát centimetrů, které se do soutěže přihlásily, absolvovaly pohovor s profesionály významné světové modelingové agentury Elite. Některé si vyzkoušely líčení, jiné zase focení s profesionálním fotografem.

Ze všech čtrnácti castingů pak ty nejlepší dívky postoupily do červnového národního semifinále v Praze. Světové finále je na programu v říjnu v Číně – první tři finalistky mají s agenturou Elite garantovanou smlouvu v hodnotě sto padesát tisíc dolarů, sto tisíc dolarů a pětasedmdesát tisíc dolarů.

Odpočinek Taťánu rozhodně nečeká

Castingy Elite Model Look, které se konaly po celé České republice, ambasadorku Taťánu Kuchařovou sice dost zaměstnaly, odpočinek ji ale rozhodně nečeká.

„Pracovně teď jedu do Dánska a Německa, potom hned na natáčení kampaně do Los Angeles.

A v Evropě, konkrétně v Miláně, budu fotit kalendář. Pak se s přítelem chystáme na filmový festival v Cannes a na focení kampaně do New Yorku.

To je asi tak můj program na nadcházejícího půldruhého měsíce,“ vysvětluje Taťána, aniž by si na neustálé cestování a přesuny z místa na místo nějak stěžovala:

„Pokud jde o cestování, to prostě k mé profesi patří. A musím říct, že zejména loňský a letošní rok jsou prozatím těmi nejúspěšnějšími v mojí kariéry.“

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Diana Kobzanová: Z úspor vydržím určitě rok
Jitka Nováčková uvařila spolužákům čočku
Jana Doleželová tvrdí, že sekla s modelingem

Elite Model Look se letos konala v obchodních centrech, tedy v místech plných módy a nových značek. Má ambasadorka této soutěže Taťána Kuchařová ve svém nabitém programu vůbec čas na nakupování?

„Přiznám se, že moc ne,“ svěřuje se Taťána a s jemnou nadsázkou dodává: „Nejčastěji nakupuji prostřednictvím módní návrhářky Ivany Mentlové, která dělá tuhle práci za mě.“

„Jinak sama si oblečení a doplňky většinou pořizuji přímo na focení nebo na natáčení. Mám při práci možnost si všechno vyzkoušet a ušetřit tak čas, který stejně raději trávím jinak než nakupováním.“

Prestižní soutěž plná hvězd

Prestižní Elite Model Look již tři desítky let vyhledává po celém světě nové a zajímavé tváře modelingu. Patří mezi největší soutěže svého druhu vůbec, je vyhlášená svoji kvalitou a profesionálním přístupem. V Česku a na Slovensku působí od roku 1991.

Mezi topmodelkami, kterým soutěž Elite Model Look pomohla odstartovat hvězdnou kariéru, jmenujme Lindu Evangelistu, Cindy Crawford, Stephanii Seymour či Karen Mulder. Kariéru začaly díky této soutěži i naše modelky Petra Němcová, Linda Vojtová, Denisa Dvořáková nebo třeba Hana Jiříčková.

zt, ŽenyproŽeny.cz
Foto z castingu v nákupním centru OAZA Kladno

Přečtěte si také

Diskuse: Miss World Taťána Kuchařová provázela nové naděje modelingu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci