Naďa Konvalinková shazuje centimetry do plavek

23.6.2012 00:00   |   Společnost
„Nyní musím zase pár centimetrů přes bříško a zadeček shodit,“ přiznala Naďa Konvalinková, která opět začala naplno pracovat na vylepšení své postavy.

Konvalinková, hubnutí

Populární herečka cvičí, hlídá si jídlo a pravidelně chodí hubnout do hypoxi studia. „Ve Snelle jsem měla velké úbytky. Vždycky si dám delší kůru, během které zhubnu i se zpevním a potom si dám zase pauzu,“ vysvětluje Naďa.

„Když jsem chtěla rychle shodit, tak jsem chodila třikrát týdně a nejúčinnějších je prvních deset kúr. Pak jsem už chodila pozvolně jednou za týden, abych se jen udržovala.“

40 centimetrů je pryč!

„Ten rychlý nástup byl skvělý a nechala jsem tam osmnáct centimetrů v pase. A dnes už se ten počet centimetrů už zdvojnásobil! Navíc zmizely otoky nohou a celkově se zdravotně vylepšila,“ přiznává herečka, která měla nedávno premiéru v Divadle v Řeznické s hrou Sheldon a jeho matka paní Levinová. V netypickém dramatu v dopisech hraje spolu s Naďou Konvalinkovou Jan Zadražil.

NAĎA KONVALINKOVÁ...

... hubne, chce se líbit
... musí vyměnit garderobu

Z původních 106 kilogramů má sympatická herečka už mnoho dole a že je v pase štíhlejší skoro o čtyřicet centimetrů je vidět i na první letmý pohled.

„Na léto jsem si koupila nové oblečení a pár krásných věcí jsem si nechala zmenšit, protože mi bylo líto se jich vzdát,“ prozradila Naďa Konvalinková.

Kila nepadají, ale hlavně nenaskakují

„Teď už nemůžu říct, že by šla kila rychle dolů, protože člověk zjistí, že má všemi těmi dietami pošramocený metabolismus. Hlavně že už mi kila nenaskakují nahoru a já neustupuju od toho, co jsme si na začátku zadali,“ říká Naďa Kovalinková, která hubne ve Snelle pomocí hypoxi přístrojů a spolupracuje s nutričními odborníky Kateřinou Cajthamlovou a Petrem Havlíčkem.

„Líbí se mi, jak jsou profesionální, poctiví a jak to mají vymyšlené. Ušijí všechno včetně jídelníčku přímo na člověka… Pro mě byla nejvíc zavazující jejich práce, kterou mi věnovali, proto by mě strašně trápilo, kdybych je zklamala a hlavně jsem nechtěla zklamat sama sebe.“

ozt, ŽenyproŽeny
Foto: Snella

Přečtěte si také


Diskuse: Naďa Konvalinková shazuje centimetry do plavek

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci