Před zvolením prezidentem se Ivan Mládek vydá na turné

21.7.2012 00:30   |   Společnost
VIDEO – Poslední turné před zvolením prezidentem, aneb Devět koncertů v devíti českých městech. Tak Ivan Mládek nazval sérii vystoupení v době, kdy má za sebou šestačtyřicet let koncertování v oblasti jazzu a country music. Legenda české hudební scény své letošní sedmdesátiny slaví na turné...

Mládek

Divákům v devíti českých městech se Ivan Mládek představí spolu s Banjo Bandem a s výběrem toho nejlepšího ze své autorské dílny. Podzimní turné, které plánuje zahájit v pardubické ČEZ Aréně a uzavřít ve zlínské Sportovní hale Euronics, nazval s typickou dávkou humoru a recese jako "Poslední turné před zvolením prezidentem".

„Zahrajeme naše notoricky známé i méně známé skladby. Určitě nebudou chybět Prachovské skály, Jez, Linda, Dáša Nováková a další. A když si diváci vytleskají přídavek, zahrajeme Jožina z bažin. Ale když si diváci přídavek nevytleskají, tak Jožina zahrajeme stejně... ,“ prozradil Ivan Mládek.

Video
Jožin z bažin – Ivan Mládek zpívá, Ivo Pešák tančí (televizní premiéra, 1978).

K písničkám i živé klipy

„Některé písničky budou doprovázet ´živé klipy´ třeba s Lenkou Šindelářovou, Janem Mrázkem a dalšími komiky. Publikum uslyší monology Milana Křivského-Pitkina, Lenky Plačkové a Libuše Roubychové, i pár mých historek a anekdot. Máme také exkluzivního hosta, kterým je geniální hudební imitátor Vsevolod-Seva Moskvin z ruského Petrohradu,“ přiblížil program koncertů jubilant.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Jak nastartovat hubnutí? Nalaďte se
Ovoce při hubnutí: Jaké si vybrat
Pohybem si udržíte zdraví, kondici i váhu

Přes pět set písniček, osm humoristických knih, scénáře k více než stovce celovečerních televizních pořadů, nespočet humoristických monologů a skečů, kreslených obrázků a vtipů.... To je jen letmý výčet aktivit vystudovaného inženýra ekonomie Ivana Mládka. Přibude mezi ně také prezidentská kandidatura?

Kampaň nechystám

„Já bych to nechal na lidech, ať si sami tipnou, zda jde o pravdivou informaci či žert. Ty, kteří věří, že budu kandidovat, bych rád ujistil, že svou kandidaturu beru naprosto vážně a až se stanu prezidentem, chci tuto funkci vykonávat zodpovědně a poctivě, i když s Banjo Bandem budu jezdit po koncertech dál,“ říká Ivan Mládek ke své prezidentské kandidatuře.

Ovšem vzápětí s úsměvem dodává:

„Na druhou stranu, někdo by přece jen mohl vzít název našeho turné vážně a na koncert raději nepřijít... Zodpovědně tedy zároveň prohlašuji, že prezidentskou kandidaturu opravdu nechystám.“

otp, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Před zvolením prezidentem se Ivan Mládek vydá na turné

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci