Ufoni v brazilském pralese – co zachytila kamera?

22.10.2011 00:00   |   Ezoterika
Ufoni a báchorky o nich patří k tradiční záhadologii. V posledních dnech rozvířily dohady o mimozemských civilizacích fotografie s brazilské džungle.

ufoni

Amazonie je jistě prostředí, kde budou vědci ještě dlouho objevovat nové formy života z říše rostlin i živočichů. Ale nad fotografiemi, které přinesl v posledních dnech tisk, všichni kroutí hlavou.

Deník Daily Mail otiskl záběry pořízené z videa, které natočili britští turisté tropickém deštném pralese v oblasti města Manaus, které je hlavním městem státu Amazonas. Zdejší deštný prales je největší džunglí na světě s nejbohatší flórou a faunou. Celou oblast vytváří a ovlivňuje mohutná řeka Amazonka, která každoročně zaplavuje tisíce kilometrů čtverečních.


Ufon opustil svoje plavidlo, které bliká za ním? Podle Cohena nemá světlo žádný vysvětlitelný zdroj.

Turisté svoji kameru zaměřili na děti, ale při prohlížení záběrů našli něco, co jim vyrazilo dech. Jen pár metrů za hloučkem, na okraji lesa, stojí prapodivné stvoření a za ním okouzlující stříbrné blikající světlo bez viditelného zdroje.


Neznámé zvíře nebo návštěvník z mimozemské civilizace stojí na okraji lesa v džungli v oblasti Manaus v Amazonii?

Samozřejmě snímky můžeme jednoduše odmítnout jako podvod. Angličan Michael Cohen, který zabývá záhadami a nevysvětlitelnými jevy a provozuje internetové stránky allnewsweb.com, tvrdí, že v žádném případě nejde o podvrh.

TAJEMSTVÍ KAMENŮ

Jak a čím působí
Moc křišťálu
Jak působí na čakry
Suiseki – střežený poklad
Posvátné megality

Proč zrovna v Amazonii?

„Jde o velmi působivé záběry, které lze těžko diskreditovat,“ prohlásil Cohen a poznamenal, že záběry pochází z oblasti, která je známa častým výskytem jevů známých jako UFO. Podle jeho teorie si vybrali oblast právě kvůli neprobádané různosti druhů života deštného pralesa.


Nevysvětlené jasné světlo - co by to mohlo být?

Připomněl také, že jde o stejnou oblast, kde brazilská vláda oficiálně - a marně - pátrala po návštěvních z vesmíru při své operaci Prato na podzim roku 1977. K akci ji přinutila panika místních obyvatel, které sledovali události (světla a létající objekty), jež jim nikdo nebyl schopen vysvětlit. Po výsleších svědků byla kauza založena do archívu…

boh

Přečtěte si také


Diskuse: Ufoni v brazilském pralese – co zachytila kamera?

Fotka

25.1.2015   |   17:30   |   od: Jaki
Ja a ufónov neverím... myslím, že se tá fotka určite dá vysvetliť.
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 25. 1. 2015 17:30
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci