Hurá! Nos se našel!

17.12.2009 00:00   |   Zvířata - PEJSKŮV BLOG – Ze života štěněte
Svým páníčkům dělám radost neustále. Teď jásali dokonce hned několikrát za sebou. K radosti jim stačilo málo – utržený medvědí nos!?

pejskův blog

Tak popořadě těch hned několik dobrých zpráv. Především už jsem v pubertě, protože mi akorát bylo devět měsíců a to je u nás, pejsků, období vzdoru a neposlušnosti. Panička tvrdí, že už je to tady!

Pak jsem se taky vážil. A páníčkové byli nadšeni, protože mám jen šest kilo. To prý znamená, že v dospělostí nebudu mít víc než sedm a tedy nebudu muset před výstavou držet dietu. To jsem si fakt oddychnul. Copak jsem nějaká modelka?

PEJSKŮV BLOG
další díly:

Jsem Skot a trpím
Byl jsem ztracený!
Jsem vegetarián!
Ňamka z nočníku

A teď ta poslední dobrá zpráva. Asi největší. Kvůli ní totiž byla u nás velká oslava. Při stěhování ložnice se našel keramická placička, tedy vlastně nos od plyšového medvěda!

Tuhle "nosí" plaku všichni považovali za ztracenou, tedy za snědenou. A sníst jsem jí prý měl já! Veterinář měl dokonce pochybnosti, jestli to vůbec přežiju a i kdyby ano, abych neměl celoživotní následky. Určitě si vzpomínáte na ten povyk, o kterém jsem vám psal v Pejskově blogu.

A ono se ukázalo, že jsem si keramický medvědí nos opravdu pouze pečlivě schoval, už jsem ani nevěděl do jaké skrýše. Všichni mě kvůli objevenému nosu moc chválili a hladili a dostal jsem i kousky syrového masa za odměnu. Mezi námi, proč bych jedl keramický nos od plyšového medvěda, když vůbec není dobrý?

Nechutnají mi ani dřevěné kostky nebo umělohmotné dětské nářadí. Ale když si s tím hraje náš malý Jaroušek, tak to chci vyzkoušet taky. A pak ty kousíčky nechutné hmoty plivu.

Ostatně, vyplivnul jsem i ten medvědí nos – jenže mi to tehdy nikdo nevěřil. A přitom jsem jim to tak vehementně tvrdil...

mw

Přečtěte si také

 



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci