Ordinace s novými tvářemi a osudy

23.8.2010 23:30   |   TV a FILM
Nové prostory, nové tváře, nové osudy. Takto se Ordinace v růžové zahradě 2 připravila přivítat své diváky. A hned jim dá možnost posoudit, jak se radikální přestavba kamenické nemocnice povedla.

Ordinace
V nejsledovanějším televizním seriálu současnosti vzniklo nové oddělení urgentního příjmu. Změny poznáte i na chirurgii, kam přichází nový primář David Suchý v podání Jana Čenského.

Hříšek nového primáře

Kdysi se David Suchý zamiloval do kubánské dívky Glorie. Postupně se však změnil v uzavřeného, nepřístupného muže. A právě takový se objevuje v kamenické nemocnici. Jeho hlavními zbraněmi se staly ironie, sarkasmus a pokerová tvář.

Nade vše ale primář Suchý miluje svého dvacetiletého syna, dokonce víc než svou kariéru. Právě kvůli němu opustil Prahu a rovněž úspěšnou dráhu transplantačního chirurga.

Bývalá partnerka Glorie je povoláním tanečnice a zpěvačka. Velmi brzy po narození jejich syna Maxe odjíždí zpátky na Kubu. David Suchý ji přímo zbožňoval a nikdy se z jejího odjezdu nevzpamatoval. Svou lásku nasměroval k synovi, z něhož chce vychovat lékaře.

Může vás zajímat

Jiří Kajínek se vrací – ve filmu i v realitě
Nova na podzim: ZAPA a fůra novinek
Postradatelní Stallone, Willis a také Schwarzenegger

Max je po mamince

Suchého syn Max (ztvárnil jej Ben Cristovao, finalista loňské Česko Slovenské SuperStar a tanečník skupiny Jad Dance Company) má však o životě úplně jiné představy. Je po mamince – baví ho tanec, pohyb, hudba…

Svůj odchod z Prahy do „díry“ Kamenice bere Max jako velkou újmu, těžko se s novým prostředím sžívá. Otce má upřímně rád a ve skrytu duše oceňuje, že se kvůli němu vzdal kariéry. Nicméně, jejich odlišné povahy a zájmy jim brání v porozumění.

Jedinou spřízněnou duši Max nalézá v učitelce tance Nině Skálové v podání Kateřiny Kornové. Díky ní se pokusí smířit s novým bydlištěm a zakládá v Kamenici taneční studio. Naplnit sen o tancování však pro něj nebude lehké, zvlášť proto, že otec bedlivě dohlíží na jeho studium, stále v něm vidí především budoucího lékaře.

Najde se nějaký mužský?

Z nových postav jistě zaujme i vrchní sestra Babeta Trefná, kterou s chutí hraje Bára Štěpánová. Představuje se tady jako pečující dcera i jako vytrvalá hledačka „toho pravého“ nebo alespoň nějakého mužského.

Do Kamenice se vrací, aby měla pod dohledem otce, bývalého učitele tělocviku, věčného „sokola“ a nepřekonatelného sportovce Aloise Trefného. Ten si totiž odmítá připustit, že už není mladík a svými eskapádami přivádí svoji dceru doslova k šílenství.

K tomu ještě Babeta zahoří láskou k novému primáři Davidu Suchému. Neustále ho bude trýznit svými projevy přízně i podivnými domácími koláči…

Přes neoblíbenost, kterou sklidí u sester, je Babeta velmi pracovitá a obětavá. Své okolí navíc překvapuje neuvěřitelnými sexy modely i tanečními kreacemi, má-li k nim příležitost. Pověstná je její slabost pro „zajíčky“, jako je nový sanitář Filip Vajner (Filip Tomsa) nebo Max Suchý. Ti však prchají, jak se dá. Kdo ví, jestli svého „pana pravého“ vůbec někdy najde…


Tým Ordinace v růžové zahradě 2 (pro zvětšení klikněte na snímek).

Co postava, to osud

Již 24.srpna, začínají další příběhy v oblíbeném seriálu Ordinace v růžové zahradě. Můžeme tak znovu sledovat osudy známých i úplně nových hrdinů.

Jak dopadne manželství Eduarda a Běly, které prochází krizí? A odolá Běla svodům šarmantního Viktora Hofmana? Jak si na jednom z vedoucích míst nemocnice povede Čestmír Mázl a obstojí-li jako primář nového oddělení věčný rebel Petr Hanák?

bri, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Ordinace s novými tvářemi a osudy

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci