Nikdo není dokonalý a Jiří Krampol jsou tu zpátky!

21.8.2010 22:30   |   TV a FILM
Legendární zábavný pořad Nikdo není dokonalý, tentokrát s podtitulem Speciál, v čele s populárním moderátorem se po čtyřech letech vrací na obrazovku Televize Prima.

Krampol

Pro rozjezd si Jiří Krampol připravil na úterý 24.srpna opravdovou lahůdku – na pohovku hostů usednou zpěvačka Lucie Bílá a moderátor Jan Kraus.

Souboj měst

Pořad přichází na obrazovku v pozměněném kabátě. Mezi sebou nebudou bojovat hosté, ale města, z nichž pozvané osobnosti pocházejí nebo jsou s nimi nějak spojeny. O výsledku vědomostního duelu mezi Otvovicemi, rodištěm Lucie Bílé, a pražskou Letnou, kde vyrůstal Jan Kraus, tedy rozhodli místní obyvatelé svými odpověďmi.

„Myslím, že by bylo hezké, kdyby ses na konci pořadu omluvil pražské čtvrti Letná za to, co jsi tady vyvedl,“ okomentuje nakonec výběr zpovídaných a celé zápolení svým typicky břitkým humorem Jan Kraus.


Jan Kraus a Lucie Bílá

Ne zpěvačka, ale veverka

Ve vstupech mezi otázkami a odpověďmi se Jiřímu Krampolovi podařilo vytáhnout z obou pozvaných hostů nejednu zábavnou historku. Co by dělali, kdyby se měli živit něčím jiným?

„Kdybych nebyla zpěvačka, tak bych byla určitě veverka,“ říká Lucie Bílá, která ze všeho nejvíce miluje ruční práce. „A já jsem se zase půl roku učil na housle falešnou stupnici,“ zavzpomínal Jiří Krampol.

Moderátor zabruslil i do vážnějších témat. Co si hvězdní hosté myslí o bulváru? A jaký mají vztah ke svým fanouškům?

„Co bych to byla za celebritu, kdybych neměla zážitky s fanoušky a kdyby nade mnou nelétala občas helikoptéra,“ shrnuje svůj postoj Lucie Bílá.

bri, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Televize Prima

Přečtěte si také


Diskuse: Nikdo není dokonalý a Jiří Krampol jsou tu zpátky!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci