Nechte se zabalit i zavřít do vajíčka

8.2.2010 00:30   |   Styl
V posledním díle našeho seriálu o tom, jak se přístroje postarají o vaše hubnutí, se v pražském studiu 1.Pretty Woman Figure u Zlatého Anděla seznámíme s lymfodrenáží a alfa vajíčkem.

lympfodrenáž

Vedle ruční lymfodrenáže, kterou poskytují zkušení maséři, se lze setkat i s různými přístroji, co lidskou ruku nahrazují.

Přístrojová lymfodrenáž

Jak jsme se dozvěděli ve studiu 1.Pretty Woman Figure, u přístrojové lymfodrenáře se jedná vlastně o léčebnou metodu založenou na vlnách kompresí, vzduchových tlakových masážích. Ty opakovaným pohybem rozproudí krevní oběh a zejména lymfatické cesty. Zbavujeme se tak otoků, které se vytvářely právě díky pomalému toku lymfy.

Doporučuje se také nemocným, například ženám po operaci prsu, když jim otéká ruka. Detoxikuje se tak organismus. Zároveň posilujeme imunitní systém a v neposlední řadě se zbavujeme celulitidy.

Co jste chtěli vědět o hubnutí
s technikou (4)

Předcházející díly:
Bailine
Vacupress
Ultrazvuk

Jak jsme to zažili my

Ve studiu Renaty Hawaz 1.Pretty Woman Figure vás zabalí do jakýchsi nafukovacích kalhot, které se postupně smršťují a roztahují. Vše je řízeno počítačově. Procedura je velmi příjemná. Kůže je po ní jako vyžehlená. V podstatě ji mohou absolvovat všichni s výjimkou těch, co mají problémy se srdcem, anebo trpí specifickým onkologickým onemocněním.

alfa vajíčkoChce to ovšem nejméně deset návštěv, aby byly vidět určité výsledky. Rozhodně je to velmi účinná procedura, pokud jde o otoky nohou.

Alfa vajíčko

Malá sauna, ve které naprogramují režim přímo pro vaše tělo. Chcete odbourat tuky nebo celulitidu? Relaxovat s příjemnou hudbou a vůní? Tohle všechno vám vajíčko, do něhož vás zavřou, může splnit.

Nemusíte se ale bát. Oproti solárku vám z něj bude koukat hlava, takže klaustrofobici si to také mohou užít. A navíc alfa vajíčko pracuje i na zlepšení vaší paměti. Prostě, je to malý zázrak, který určitě vyzkoušejte.

Více o studiu Renaty Hawaz se dozvíte na 1.PrettyWomanFigure

nebo na telefonech:
+420 257 313 721
+420 602 935 671

zup

Přečtěte si také


Diskuse: Nechte se zabalit i zavřít do vajíčka

Prosím, mohu se zeptat?

4.4.2011   |   22:31   |   od: Terka
Kolikrát tam musím jít, aby to bylo účinné? Stačí jednou, nebo ne?

pro Jarmilku (I.)

13.2.2010   |   15:56   |   od: redakce
Milá Jarmilko, rádi poradíme: Ceny si můžete přečíst pohodlně, a hlavně v klidu! Stačí kliknout na ceník tak, jak to dělají ostatní.
Přejeme hezký den, a nejen tento!

Cena

11.2.2010   |   18:27   |   od: Jarmila
Proč nenapíšete, kolik to stojí?
Zobrazeny poslední 3 příspěvky, celkový počet 3 příspěvky.
poslední příspěvek: 4. 4. 2011 22:31
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci