Tuky pomůže rozbít ultrazvuk

1.2.2010 00:30   |   Styl
Třetí díl seriálu vám přiblíží metodu, se kterou se hubne nejméně bolestivě. Prakticky vůbec nic necítíte a přitom se zbavujete tuku.

ultravuk, masáž

Také tuto metodu využívají v salonu Renaty Hawaz 1.Pretty Womane Figure v Praze na Smíchově, u Zlatého Anděla.

Jak funguje rozbíječ?

Ultrazvuk, jak jej všichni známe, nemusí být například jen prostředkem ke zjišťování pohlaví nenarozeného dítěte, ale v jisté formě umožňuje účinně rozpouštět tukovou podkožní vrstvu. Jak to funguje? Působení ultrazvuku vede k tomu, že se v podkožní tkáni vytváří teplo a tření. Jde o jakousi vnitřní mikromasáž, díky níž a teplu se rozšiřují cévy i mezibuněčný prostor, zrychluje se mízní tok. A tak se vlastně ultrazvuk projevuje podobně jako lymfatické masáže – stejně tak uvolňuje škodlivé zplodiny.

Ultrazvukem rozbité a uvolněné tuky je pak samozřejmě třeba dostat rychle z těla ven, nejlépe lymfatickými cestami. Proto se doporučuje navázat na ultrazvukovou kúru například ručními lymfatickými masážemi nebo obdobným přístrojem jako je bailine, o němž jsme již psali v prvním díle tohoto seriálu.

Výborné jsou i skořicové zábaly. A rovněž při této hubnoucí metodě je doporučeno hodně pít, aby se tuky a zplodiny dostávaly z těla co nejrychleji. Je vynikající zejména pro oblast břicha, zadečku a stehen.

Co jste chtěli vědět o hubnutí
s technikou (3)

Předcházející díly:
Bailine
Vacupress

A jak jsme to zažili my?

V příjemném prostředí studia 1.Pretty Woman Figure, kde si můžete při terapii číst anebo poslouchat uklidňující hudbu, vám – podobně jako při metodě bailine – připevní na tělo kulaté disky. Tady ale necítíte zhola nic (u bailine jsou to slabé elektrické záškuby). V pohodě si necháte rozbíjet tuky…

První terapii mám zdárně za sebou a pro dosažení požadovaného efektu jich absolvuji ještě alespoň devět. Tato bezbolestná metoda má ubrat několik centimetrů přes boky i zadeček.

Více o studiu Renaty Hawaz se dozvíte na 1.PrettyWomanFigure

nebo na telefonech:
+420 257 313 721
+420 602 935 671

zup

Přečtěte si také


Diskuse: Tuky pomůže rozbít ultrazvuk

pro Jarmilku (II.)

13.2.2010   |   16:04   |   od: redakce
Milá Jarmilko, rádi poradíme: Ceny si můžete přečíst pohodlně, a hlavně v klidu! Stačí kliknout na ceník tak, jak to dělají ostatní.
Přejeme hezký den, a nejen tento!

Cena

11.2.2010   |   18:34   |   od: Jarmila
Nikde se nezmiňujete o ceně a přitom je to důležité. Ono je rozdíl, jestli zaplatíte 120, 1200, nebo 12 000 Kč. Alespoň přibližně by jste měli, pokud o tom píšete, informovat.Cena, myslím, zajímá většinu žen.
Zobrazeny poslední 2 příspěvky, celkový počet 2 příspěvky.
poslední příspěvek: 13. 2. 2010 16:04
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci