V batohu na horách

27.9.2009 00:00   |   Zvířata - PEJSKŮV BLOG – Ze života štěněte
Tedy, na horách jsem byl. Ale na takovémhle strašném výšlapu ještě ne! Zažil jsem toho tolik, že vám to musím rychle povědět. Rychle – než z toho zase vyčerpáním usnu jako špalek.

V batohu na horách

Můj první velký turistický výšlap vedl z Horních Míseček do Špindlerova Mlýna. Šlapali jsme po zpevněné silnici, která končila asfaltkou. Moc se mi to líbilo. Dokonce jsem frajeřil a několikrát jsem skupinku předběhl.

PEJSKŮV BLOG
další díly:

Jsem Skot a trpím
Byl jsem ztracený!
Jsem vegetarián!
Ňamka z nočníku

Ale zase jsem se hezky rychle vrátil, abych se proboha neztratil. Kdybych ale jen tušil, jak je to cesta nekonečná, krotil bych se a šetřil síly.

Trvalo to moc dlouho. Už jsem nemohl. Ještě, že jsem si ve městě krásně odpočinul, posílil se svíčkovou. Ano, rozumíte správně – svíčkovou. Panička totiž neodolala mému pohledu a dala mi kousek svého masa.

Zpátky jsme to vzali lanovkou, což byla nádhera. Abych z lavice nespadl, dali mě do batohu. Nebylo to moc pohodlné, ale mnohem lepší, než šlapat pěšky.

 
Po výstupu se mi tedy z teplého batůžku vůbec nechtělo. Páníček mě nakonec musel donést až domů.

Hej, kamarádi, neznáte někdo pohodlnější tašku nebo batoh na záda? Kde bych se mohl dokonce natáhnout? To by byla jiná turistika!

Jestli máte nějaké zkušenosti, pište mi do Pejskovy pošty!

mw

Přečtěte si také



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci