Jacksonovo sperma poletí do Evropy

28.8.2009 13:30   |   Společnost
Rodina americké superstar Michaela Jacksona (†50) hodlá vydat 900 000 liber (téměř 26 milionů korun) za přepravu zpěvákova spermatu do "nedobytné" londýnské kliniky.

Jacksonovo sperma poletí do Evropy

Londýnská klinika podle Jacksonovy rodiny skýtá záruku, že sperma bude chráněno před snahou některých lidí, kteří by se k němu chtěli dostat, zcizit je a využít ke zplození dalšího dědice majetku popového krále.

Michael Jackson, který v červnu zemřel, uložil svůj genetický materiál již loni do spermabanky v Los Angeles – doufal, že jednou bude použit pro zplození jeho čtvrtého dítěte.

Rodina v obavách

Jacksonova rodina se nyní obává některých "individuí", která by sperma mohla zneužít k tomu, aby se pak zmocnila všeho, co tu Michael Jackson po své smrti zanechal. Údajně se jedná o majetek v hodnotě miliardy dolarů.

O KAUZE MICHAEL JACKSON:

„Možná to zní divně, ale pokud jde o Michaela Jacksona, stát se může cokoliv. S tím, co je v sázce, by Jacksonova rodina určitě nejméně potřebovala, aby se tu objevili snaživci, kteří by Michaelovo sperma použili ke zplození dalšího potenciálního dědice jeho majetku," sdělil zdroj britského deníku Daily Mirror.

„Michaelova rodina ví, že zpěvák poskytl řadě lidí oprávnění přístupu ke vzorku svého genetického materiálu v losangeleské spermabance. Problémem je, že nikomu není známo, kdo všechno takový přístup získal. Navíc, s ohledem na to, kolik lékařů je zapleteno jen do okolností Michaelovy smrti, by ke zneužití mohlo klidně dojít," uzavřel informovaný zdroj.

Rodina Jacksonových se tudíž rozhodla sperma uložit v londýnské klinice, protože právě ta má "extrémně striktní" ochranu – vzorky tam chrání několikaúrovňový bezpečnostní systém.

Michael Jackson měl během svého života tři děti: Prince Michael I. má 12 let, Paris je 11 let a nejmladší potomek Prince Michael II., známý také jako Blanket, má 7 let.

Nicméně, Jacksonův dermatolog Arnold W. Klein se nechal slyšet, že otcem Prince Michaela I. a Paris je právě on. Avšak nehledě na tato striktní vyjádření se odmítl podrobit zkoušce DNA, aby své otcovství potvrdil...

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Jacksonovo sperma poletí do Evropy

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci