Veletoč Michaely Dolinové: rozvod, svatba a teplé večeře

24.8.2009 00:00   |   Společnost
Herečka Michaela Dolinová (45) se svým životem zatočila. Po patnácti letech se spisovatelem Jaroslavem Tučkem (52) se rozvedla, přestěhovala a provdala za předsedu Městského soudu v Praze Jana Sváčka. Dokonce mu začala vařit teplé večeře.

Veletoč Michaely Dolinové: rozvod, svatba a teplé večeře

„Dříve jsem skoro nejedla, v tom bylo tajemství mé štíhlé linie,“ vysvětluje Michaela, která často bývala podezírána z anorexie. „A teď manželovi vařím teplé večeře. A když už to mám navařené, taky to ochutnám a nakonec i sním," přiznává se  k tomu, že přibrala pár deka na váze.  

Přílohy jsou tabu, buchty ne

„Pořád nejím přílohy. Dám si tedy maso, zeleninu. Ale oblíbila jsem si sladké. Teď miluji zvláště buchty," vysvětluje. "Mým měřítkem jsou jen úzké džíny a sukně. Když do nich vlezu, říkám si, že se nemusím každé ráno vážit a mít nervy, jestli jsem nepřibrala."

Michaela Dolinová:
Další děti zatím neplánujeme

Dovolenou prožila s rodinou ve svém oblíbeném Chorvatsku. Nyní jezdí na chalupu, dokonce hned na dvě. Na té své především pracuji. Teď tam musím nechat udělat jímku. Ale dcerám se tam moc líbí. Je jim deset a třináct let, mají tam stodolu, půdu, zahradu, domeček na zahradě, ve kterém spí do deseti hodin, a já jim o prázdninách dopřávám ten luxus," usmívá se Míša.

V Semaforu bude sekat ruce

Zato na chalupu svého nového manžela jezdí vysloveně za odpočinkem. „Honza má baráček naprostém pořádku. Je tam všechno hotové a nic se tam nemusí dělat. Na chalupě svého muže si opravdu odpočinu," libuje si Dolinová.

Jinak ale příliš neodpočívá. Kromě natáčení v Ordinaci v růžové zahradě se připravuje na zářijovou premiéru Kytice v Semaforu. „Hraji tam macechu, která seká ruce. Na vystupování v divadle Jiřího Suchého se už moc těším," uzavírá herečka a moderátorka.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Veletoč Michaely Dolinové: rozvod, svatba a teplé večeře

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci