Vojta Kotek: Mám dost. Na holky teď opravdu není čas

13.8.2009 00:00   |   Společnost
Herec Vojta Kotek (21), lamač dívčích srdcí, o prázdninách kupodivu neběhá za ženskými, ale věnuje se škole. Studuje na písecké Filmové akademii Miroslava Ondříčka a právě dokončuje ročníkové cvičení.

Vojta Kotek: Mám dost. Na holky teď opravdu není čas

„Cítím se teď jako vymletý. Mám dost. Na holky teď opravdu není čas. Točím režijní cvičení a k tomu je ještě spousty další práce," přiznává obdidovaná hvězda teenagerovských filmů.

Velké téma i legrace

„Končím druhý ročník akademie a neodevzdal jsem film, který jsem měl natočit. Tak teď to doháním," dodává Volta Kotek.

„Moje režijní cvičení je o mezilidských vztazích. O váhání mladého člověka mezi jistotou, spontánností a vážným životním krokem. Jde o velké téma, ze kterého si chci udělat i legraci," vysvětluje herec.

Nahradí Stahovák Eso?

Kotek nejen hraje, ale i dabuje. Svůj hlas dokonce propůjčuje Harrymu Potterovi. A teď se navíc připravuje na novou teenagerovskou show na Nově, která se jmenuje Stahovák. Ta má nahradit skomírající hitparádu Eso. V novém pořadu budou s Jiřím Mádlem (22) pouštět zábavná videa z internetu.

„Internet je budoucnost. Mladí lidé ho využívají snad na sto padesát procent. A my se s Jirkou budeme snažit otevřít divákovi zákulisí internetu. Ukázat mu, co je za jednotlivými videi. Budeme rozkrývat, co je trikové a co je přirozené. A na očích máme přitom takové šílené brýle – no, takový vysloveně fórek," dodává Vojta Kotek.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Vojta Kotek: Mám dost. Na holky teď opravdu není čas

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci