Veni, vidi, vici – Jitka Kocurová je nadšená z Filípka

11.8.2009 00:00   |   Společnost
Modelka a moderátorka Jitka Kocurová (30) si krátce po premiéře romantické komedie z prostředí golfu Veni, vidi, vici nemohla vynachválit spolupráci s hlavním hrdinou Honzou alias hercem Filipem Tomsou.

Veni, vidi, vici – Jitka Kocurová je nadšená z Filípka

„Filípek je úžasný. Myslím, že jsme si padli do noty hned od začátku na kamerových zkouškách. I v maskérně s ním byla obrovská legrace," svěřila se moderátorka, která s ním ve filmu točila i jednu erotickou scénu.

„Netočila jsem úplně ten samotný akt, ale měla jsem tam dablérku, takže si to Filip užil nejen se mnou, ale i s ní," prozradila se smíchem.

Za mrchu je ráda

S celkovým vyzněním filmu byla Jitka po premiéře naprosto spokojená. Její úlohou bylo zahrát mrchu, a to se jí povedlo.

„Byla z toho cítit mrcha? Tak to jsem ráda. Měla jsem být záporná role a já doufám, že to z toho nějak vyznělo. Já opravdu neumím hodnotit svůj výkon, takže nevím," říkala trochu rozpačitě a raději převedla řeč na golf:

„Hraji ho už devět let. Je to jeden z mých největších koníčků.

V tom filmu jsem si ho ale moc neužila, protože jsme točili tak dva tři odpaly a to bylo všechno. Další záběry už byla jen chůze sem a tam. Možná to vypadalo, jak jsme si golfu užívali, ale nebylo to tak."

Na diváky se těší

Ve filmu Účastníci zájezdu si zahrála naivní, hloupou, blonďatou delegátku. Tady jí připadla role úplně opačná. Chytrá, vypočítavá PR manažerka. Neskrývala proto strach, jak na film bude reagovat publikum.

„Já osobně jsem z filmu mile překvapená. Jen jsem zvědavá, jak budou reagovat diváci – na ně se těším. Novináři se zatím moc neprojevují, takže od nich ty reakce člověk moc nepostřehne. Neumím vůbec hodnotit svůj výkon, ale všichni ostatní se mi líbili," uzavřela Jitka Kocurová.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Veni, vidi, vici – Jitka Kocurová je nadšená z Filípka

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci