La Toya: Michaela Jacksona zavraždili! Vím to!

12.7.2009 00:00   |   Společnost
La Toya, sestra zesnulého krále popu Michaela Jacksona, tvrdí, že byl její bratr zavražděn kvůli penězům. Úspěšná modelka a zpěvačka řekla dokonce reportérům britského listu News of the World: „Já vím, kdo to udělal."

La Toya: Michaela Jacksona zavraždili! Vím to!

Příčina Jacksonovy smrti, který náhle zemřel 25. června, nebyla stanovena ani po více než dvou týdnech. Nicméně, La Toya má jasno.

Bylo to spiknutí

„Domníváme se, že do vraždy nebyla zapletena pouze jedna osoba. Bylo to spiknutí, aby se někdo mohl dostat k Michaelovým penězům," dodala.

Rovněž se netajila tím, že rodina je přesvědčena o tom, že eventuální předávkování léky mohla být vražda.

„Díky hudebním právům, které vlastnil, měl Michael hodnotu více než miliardu liber a někdo ho kvůli tomu zabil. Jako mrtvý měl větší cenu, než jako živý," řekla La Toya.

Uvedla, že před Jacksonovou smrtí z jeho rezidence navíc zmizely různé šperky a hotovost v hodnotě milionů:

„Michael měl vždycky doma peníze." Mělo to být kolem dvou milionů dolarů, což je přes sedmatřicet milionů korun.

Bomba La Toya:

•  Michaela nechali propadnout drogám
•  Byl osamělý a zranitelný
•  Nechtěli, aby koncertoval v Londýně
•  Z jeho rezidence zmizely dva miliony dolarů v hotovosti

Podle La Toyi určitá skupina lidí nutila jejího bratra k tomu, aby podepsal smlouvu na padesát koncertů v Londýně.

Michael Jackson byl prý závislý na lécích a zacházelo se s ním jako ve známé pohádce "Oslíčku, otřes se".

Byl také nejosamělejším člověkem na světě, posteskla si La Toya. Uvedla, že rodina podá žalobu na ty, kdo jsou odpovědní za Jacksonovu smrt. „Chci pro Michaela spravedlnost,“ řekla.

Hudba Michaela Jacksona obsadila v britském žebříčku prodejnosti alb hned šest míst v první desítce! Na první pozici zůstal výběr největších hitů nedávno zesnulého zpěváka s názvem The Essential.
Král popu rovněž obsadil třetí místo s albem Off the Wall a čtvrtou příčku s Thrillerem. Další Jacksonova alba v nejprodávanější desítce jsou: The Motown Years, Number Ones a Thriller 25.
Jen za druhý červencový týden se prodalo šest set tisíc Jacksonových nahrávek.

La Toya (53) – prostřední z Michaelových sester, Rebbie (59) a Janet (43) – vydala několik hudebních alb a především v osmdesátých a devadesátých letech úspěšně působila v modelingu. Zejména se proslavila svými snímky v magazínu Playboy, kde pózovala dokonce dvakrát, což je ojedinělé. Po úspěchu v březnu 1989, kdy se díky ní prodalo přes osm milionů výtisků, nejvíc v historii časopisu, se La Toya na jeho stránky vrátila v listopadu 1991.

S rodinou se rozešla a dokonce obvinila otce Josepha, že ji znásilnil. O sexuálním zneužívání se zmínila také ve své knize "La Toya: Mládí v rodině Jacksonových", která počátkem devadesátých let vyšla i u nás. Po rozvodu s manželem Jackem Gordonem, jenž ji údajně do konfliktu vmanipuloval, se s rodinou usmířila a v Michaelově aféře s dětmi stála pevně při něm.

bri

Přečtěte si také


Diskuse: La Toya: Michaela Jacksona zavraždili! Vím to!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci