Zuzana Belohorcová chce na molo s bříškem

10.7.2009 00:00   |   Společnost
Moderátorka Zuzana Belohorcová (33) hodila za hlavu všechna podezření z nevěry svého přítele Vlasty Hájka a pořídila si s ním miminko. I přesto, že ji před pár dny odvezli na pohotovost, chce dál pokračovat v práci.

Zuzana Belohorcová chce na molo s bříškem

Zuzana je momentálně ve druhém měsíci těhotenství. Problémy jí dělá jen silná alergie, kterou trpí od dětství. A kvůli alergickým potížím musela být dokonce odvezena na pohotovost, protože nemohla dýchat.

Pracovat nepřestávám

„Práci mám v podstatě skoro každý den a jsem za to velmi vděčná,“ říká Zuzana. „Dokud bude, určitě budu pracovat. Snažím se toho využít, jak jen to jde. Přes prázdniny má totiž většina lidí volno, takže akcí moc nebude. Až to nastane, nezbude mi nic jiného, než sedět doma," dodala slovenská moderátorka a modelka, která svými křivkami ozdobila nejeden pánský časopis.

Dovolenou má za sebou

Dovolenou si Zuzana vybrala již na konci června, kdy s Vlastou Hájkem a jeho přáteli vyrazila do Itálie. „Nejprve jsme jeli do Alp do Spa a potom do Benátek. Dali jsme si dobrou večeři, oběd, svezli se na gondole, proběhlo i nějaké to vínko. Pak jsme zase vyrazili zpět," prozradila Zuzka.

„Miluji Alpy a Benátky. Navíc celá cesta byla spontánní, neplánovaná, a to mám ráda," dodala.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Zuzana Belohorcová chce na molo s bříškem

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci