Alice Bendová: Plavky v celku až tak za 30 let!

11.7.2009 00:00   |   Společnost

Herečka a modelka Alice Bendová (34) se chystá na dovolenou na Mallorku, kam poletí s manželem a dvouletým synem. Na cestu si pořídila dvoje nové plavky.


Alice Bendová: Plavky v celku až tak za 30 let!

„Samozřejmě, že jsou to bikiny. Jedny černé se zlatou a druhé hodně barevné. Jedny decentní, druhé barevně divoké," svěřila se Alice, která se pyšní dokonalou postavou. „Doufám, že plavky v celku začnu nosit až za třicet let, a doté doby si udržím svou postavu. Ale nahá se už fotit nenechávám," tvrdí.

V červenci je Alice ještě v Česku a věnuje se především synovi Vašíkovi. „Už zase přibral, byly mu dva roky a váží šestnáct kilo. A protože je podivné střídavé počasí, Vašík hodně a dlouho spí. Na mne počasí nepůsobí, na něj určitě ano," říká Alice.

Zatím natáčí další sérii Velmi křehkých vztahů a Hádej, kdo jsem, a nový pořad Hádej, kdo lže.  „Tentokrát s novou kolegyní Evou Holubovou. A Velmi křehké vztahy budou trochu jiné, bez postavy Andrey. Ale moje Simona bude stále tou mrchou," uzavírá Bendová.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Alice Bendová: Plavky v celku až tak za 30 let!

Plavky

22.8.2019   |   13:51   |   od: Kamila
Já nosím také jednodílné plavky. Nemám pěknou postavu, tak se v bikinách necítím dobře. Bylo docela těžké najít pěkné jednodílné plavky. Našla jsem je až na https://www.moda-pradlo.sk/ a jsem ráda, protože jsem se v létě mohla s dětmi koupat.
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 22. 8. 2019 13:51
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci