Veselé potisky v dětských pokojích přináší nekonečnou fantazii

5.9.2023 00:00   |   Bydlení
Pro žáky a předškoláky začal nový školní rok a jedním z úkolů rodičů je zklidnit své ratolesti a naučit je zase brzy chodit "na kutě". K tomuto nelehkému úkolu mohou nápomoci i milé motivy kvalitního dětského ložního povlečení, prostěradel, polštářů či závěsů, tak, aby se děti do postýlek těšily.

Vesele potisky

Kdyby měly děti možnost si vybrat, v jakém světě by chtěly žít, určitě by tam nechyběla zvířátka.

Barevná a veselá povlečení přináší svět plný zvířátek, s kterými děti při usínání zažijí spoustu radosti i dobrodružství.

Stejný motiv v celém pokoji

Dětský pokojík můžete vybavit zvířátky nejen na postýlkách, ale stejný motiv můžete mít i na závěsech a samostatných polštářích.

Představte si, jak se vaše děti chumlají do divoké džungle a spolu se zvířátky se vydávají na safari nebo jiná divoká dobrodružství.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Jaký nábytek do koupelny? Dřevěný!
Dobře se vyspat – to je přece něco

Veselé potisky zvířátek přináší do dětských pokojů velkou dávku emocí, energie a nekonečné fantazie. Dělají pokoj útulný a milý.

Vybírejte kvalitu

Vždy vybírejte povlečení z bavlněného plátna nejvyšší kvality, aby se vaše dítě cítilo při spaní jako na obláčku. Přesvěčte se , že má certifikát zdravotní nezávadnosti.

Pro děti, pokud to je možné, vybírejte raději napínací bavlněné prosteradlo s gumou, které pevně drží na místě i při neklidném spanku.

Dopřejte svým dětem nejvyšší kvalitu povlečení s motivy, které jim vykouzlí úsměv na tváři.

Foto:Goldea.cz

zt, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Veselé potisky v dětských pokojích přináší nekonečnou fantazii

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci