Jak vykouzlit vánoční atmosféru? Jen stromeček a cukroví nestačí

22.11.2022 00:00   |   Bydlení
Každý rok přemýšlíme, jak vkusně vyzdobit naše obydlí a nastolit tu správnou atmosféru Vánoc. Ano, už jsou skoro za dveřmi! A my si chceme naladit duši, vyzdobit byt různými maličkostmi, které nám připomínají sváteční dny.

Jak vykouzlit vanocni atmosferu

Tu pravou atmosféru Vánoc pomáhá vykouzlit vůně cukroví, nazdobený stromeček a pár detailů, které na blížící se svátky decentně upozorní. Každý máme jiné zvyky a jiný vkus. A tak to letos zkuste jinak. Slaďte ve vánočním motivu bytový textil v kuchyni, obývacím pokoji i v ložnicích.

Vaší fantazii se meze nekladou. Neberte ohled na módní trendy. Jednou je IN stříbrná, červená, jindy zase dominuje modrá barva.

Nejdůležitější je, abyste se vždy doma cítili dobře vy. Samozřejmě záleží na tom, zda jsou v rodině děti.

Takže začněte rovnou v dětském pokoji, protože děti prožívají Vánoce nejvíce. Už měsíc předem jim povlečte postýlky do vánočních motivů.

„Pro letošní sezónu máme připravena nejen dětská vánoční povlečení, ale také prostěradla s vánočními motivy.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Jaký nábytek do koupelny? Dřevěný!
Dobře se vyspat – to je přece něco
Oáza květin? Víme, jak ji vykouzlit

Uvidíte, s jakou chutí vaše děti do nich padnou,“ líčí Michal Kempa z českého eshopu goldea.cz, kde mají širokou nabídku vánočních látek, ubrusů, prostírání, běhounů povlečení, závěsů, i zástěr.

U sebe v ložnici pak slaďte motivy ložního povlečení se závěsy na oknech. Samozřejmě nejčastějším středobodem setkávání celé rodiny je kuchyň s jídelním stolem a obývací pokoj.

Na pečení cukroví se vyzbrojte vánoční zástěrou a chňapkou se sněhovými vločkami, na stůl prostřete vánoční ubrus nebo jen praktický běhoun s prostíráním a stejný motiv zvolte i na podsedáky židlí.

A u televize v obývacím pokoji se zachumlejte do deky s obrázky perníčků. Pak už jen ta vůně skořice, vanilky a hřebíčku, dekorace za okna a Vánoce mohou přijít.

rav, ŽenyproŽeny

Přečtěte si také


Diskuse: Jak vykouzlit vánoční atmosféru? Jen stromeček a cukroví nestačí

Vánoční dekorace

28.11.2022   |   22:46   |   od: Dominika
Vánoce mám ráda a přípravu na ně si opravdu užívám. Vždy na první advent už mám vánoční výzdobu skoro hotovou a postupně ještě něco přidávám:) Zdobím stromeček, zapaluji adventní věnec, na sedačku dám vánoční polštáře a deku, svícny do oken a ani vánoční povlečení a pyžamo nesmí chybět:) Letos jsem si udělala radost a koupila si povlečení s potiskem Santa Clause od Cellbes a je vážně moc roztomilé! Vánoce jsou tady:)
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 28. 11. 2022 22:46
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci