Brýle, jak je pro nás vyladil rok 2021

30.3.2021 00:00   |   Styl
Podle novinek designérů, názorů módních influencerů i prodejů v optice je o trendech v dioptrických brýlích celkem jasno.

brýle 2021

Dobrá zpráva je, že si v roce 2021 svůj trendy módní doplněk vybere každý. Dokonce i ti, kdo žádnou vadu zraku nemají, dodává eshop Lentiamo, český prodejce v oblasti péče o oči, který  působí v 17 evropských zemích.

Brýle s kovovými obroučkami

Velkým hitem jsou subtilní obroučky z tenkého kovu, nejčastěji v barvách gold a rose gold. Designéři je nabízejí v mnoha tvarech od kulatých přes cat-eye až po geometrické, aby si vybral každý typ obličeje.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Péče o nohy nekončí koupí nové obuvi!
Boty kupujte odpoledne a zkoušejte ve stoje
Kam uložit boty? Do skříně, nebo pod postel?!

Transparentní brýle s trochou pudru

Jedním z brýlových trendů, kterému bude letos těžké odolat, jsou transparentní brýle. A už nejsou pouze čiré, ale stále častěji zabarvené do tělových, pudrově růžových nebo béžových odstínů.

Oversize, geometrické

Stejně jako u slunečních brýlí, i dioptrické brýle budou letos v kurzu hodně výrazné, v neobvyklých tvarech a barvách. Oversize brýle se prodávají v trendy cat-eye tvaru, výrazných barvách nebo se širokými obroučkami. V geometrických tvarech letos bodují šestiúhelníky a osmiúhelníky, které jsou nejčastěji k vidění ve zlaté, stříbrné nebo černé barvě obrouček.

Želví vzor v barvách

Želví vzor, který se původně objevoval v klasické hnědo-černé kombinaci, se nově hlásí k barevnějším odstínům, a tím vychází vstříc všem barevným typům.

Funkční brýle a módní doplněk

Brýle nemusí být nutně dioptrické. Díky počítačovým brýlím můžete vyjádřit svůj styl a zároveň chránit své oči před modrým světlem z počítačových obrazovek. A aktuální trendy samozřejmě platí i tady. 

ozt, ŽenyproŽeny.cz
Foto Lentiamo.cz a archiv

Přečtěte si také


Diskuse: Brýle, jak je pro nás vyladil rok 2021

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci