Osvěžte svůj šatník tradičními proužky námořníků

2.5.2018 00:00   |   Styl
Námořnický styl je trendem každé léto a jinak tomu nebude ani letos. Osvěžte svůj šatník stylovou kombinací proužků v bílé, modré a červené barvě!

prožky moda

Pruhovaná móda působí mladistvě a šik a navíc je velmi snadno kombinovatelná s dalšími módními prvky. Víte vůbec, kde se tento populární styl oblékání vzal?

Námořnický neboli „navy styl“, vychází z pánské módy lodních kapitánů. Do popředí se dostal díky Coco Chanel, která již před sto lety přišla s horizontálně pruhovanými tričky.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Časté střídání kosmetiky může pleti škodit
I kosmetika musí mít datum spotřeby
Hlavně nevyschnout. Víme, jak na to!

Obliba námořnického stylu oblékání neklesla dodnes. Výhodou pruhovaného oblečení nepochybně je, že sluší doopravdy všem.

Nezáleží na tom, jestli jste blondýnka či brunetka, nosíte velikost 34 nebo 46.

Módní designéři jsou si toho vědomi, a proto se s příchodem každé nové sezony snaží o originální a zajímavé inovace.

Všestranným kouskem, který by vám rozhodně v jarním šatníku neměl chybět, je klasické pruhované triko, košile či halenka.

Vybírejte trendy modely ozvláštněné efektním šněrováním, řasením, výšivkou, romantickými volánky či asymetrickými pruhy.

Námořnické triko nebo top (na snímku vpravo triko značky Cellbes) doplňte módními džínami, obujte k nim bílé tenisky, případně ležérní slip-on boty. A jednoduchý volnočasový outfit je na světě!

Námořnický styl unosíte rovněž do práce.

Stačí jen vědět, jak na to. Ideální volbou jsou klasické pruhované šaty v áčkovém střihu, které doladíte doplňky v podobných barvách.

Elegantně působí i kolová sukně v kombinaci s halenkou (na snímku vlevo halenka značky F&F) a lodičkami, nebo pruhované triko a k němu tmavě modrý kostýmek.

Nebojte se popustit uzdu fantazii a sáhněte po nepřehlédnutelných kouscích, jako je například pruhovaný overal zdobený třásněmi.

Hitem je také outfit složený z několika různě pruhovaných kousků.

Nezapomeňte ani na doplňky v námořnickém stylu! Pruhovaná plátěná kabelka nebo vak pojmou všechny ženské nezbytnosti a perfektně doplní váš look.

Ukázka z kolekcí F&F, Cellbes, Deichmann.

Určitě by vám letos také neměly chybět třeba espadrilky na klínku v ikonických barvách nebo slip-ony s mašlí či páskové sandály.

ozt, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Osvěžte svůj šatník tradičními proužky námořníků

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci