Kdy jindy se blýsknout, než přece na závěr roku!

29.11.2017 00:00   |   Styl
Závěr roku, to nejsou jen vánoční svátky a silvestrovská oslava. Přicházejí i různé společenské události – večírky, setkání s obchodními partnery. V čem tedy, nejen u štědrovečerní tabule, zaručeně zazáříte?

styl

Samozřejmě je trochu něco jiného usednout k vánočnímu stolu v poklidné domácí atmosféře, a naopak jít se bavit s přáteli do klubu.

Štědrý den je sváteční událostí, z toho důvodu výběr oblečení vyžaduje zvýšenou pozornost. Pochopitelně, že mnohdy nejpohodlnější domácí oděv jakými jsou tepláky či vytahaný svetr jde stranou, ale zároveň nemusíte volit druhý extrém a oblékat se přímo do plesové róby.


Ukázka z kolekcí Deichmann, F&F, Takko, Cellbes, Ellie Goulding for Deichmann, Esprit.

Pro sváteční chvíle postačí vydat se starou známou cestou elegance a ženskosti. Jednoduchá kombinace slavnostní halenky a kalhot či sukně, nebo volba elegantních šatů nikdy nezklame.

K módním slavnostním materiálům letos patří bezpochyby samet, krajka a metalické tkaniny. Zahalte se do sametových odlesků v podobě šatů zdobených trendy výšivkou anebo krajkou!

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

K zářivým vlasům pomůže správný jídelníček
Co na ples? Šaty podle malíře!
Originální korálky – to musíte zkusit

Vsadit můžete rovněž na satén. Splývavý satén či zdobení volánky umí vyčarovat i z jednoduchého kousku originální a slavnostní model. Pro ženy plnějších postav jsou zase perfektní volbou splývavé tuniky s úzkými kalhotami anebo šaty v áčkovém střihu.

Při přípravách na večírek se můžete klidně trochu více odvázat. Staňte se nepřehlédnutelnou například ve třpytivých metalických šatech!


Ukázka z kolekcí značek F&F a Cellbes.

Aby však outfit nepůsobil přezdobeně, tak k lesknoucím se kouskům volte již pouze jednoduché doplňky a obuv třeba v neutrální šedé, elegantní černé nebo v tělových odstínech.

Pokud se na třpytivé šaty příliš necítíte a preferujete především klasické koktejlky, ozdobte je naopak alespoň metalickým psaníčkem či lodičkami.


Ukázka z kolekce značky Takko.

Nezapomeňte na šperky a luxusní doplňky vůbec. Slavnostní okamžiky si je přímo žádají. Kdy jindy je vhodnější čas se blýsknout, než přece na závěr roku!

ozt, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Kdy jindy se blýsknout, než přece na závěr roku!

Šaty na svátky

29.11.2017   |   17:18   |   od: Denisa
Se šaty na svátky jsem si už pospíšila a koupila přesně ty samé sametové s krajkou. Akorát nejsou v černé, ale v červené barvě. Sametu jsem se sice dost obávala, že přidává na objemu, ale naštěstí to tak není. Ze šatů jsem naprosto unesená.
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 29. 11. 2017 17:18
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci