Přivítejte sezónu v plném rozkvětu!

15.9.2017 00:00   |   Styl
Léto spolu s posledními paprsky slunce, míhajícími se na zářijové obloze, pomalu odkvétá. Neztrácejte však úsměv při představě blížících se deštivých a chladných měsíců. Přivítejte sezónu nadcházejícího podzimu v plném rozkvětu spolu s nejnovějšími módními trendy!

moda, podzim

Květinové vzory zaplavily podzim, a to nejen drobnými kvítky, ale také výraznými květovanými dekory. Přírodní motivy letos nezůstaly pouze jarní a letní záležitostí.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Jak si ubrat pár let vhodným líčením
Co říkáte svému obrazu v zrcadle? Chce to úsměv!
Originální korálky – to musíte zkusit

Květované dekory zdobí halenky, svetry, bundy, šaty, sukně, ale také doplňky a obuv. Působí něžně, rafinovaně a žensky, a proto by vám alespoň jeden květovaný kousek neměl chybět.


Ukázka z kolekce značky Esprit.

V aktuálních podzimních kolekcích převládají květované vzory na tmavém podkladu, kde se vyjímají přímo královsky. Kombinace černé nebo tmavě modré s motivem květů působí velmi elegantně a je vhodná i na formální příležitosti.


Ukázka z kolekcí značek Takko a F&F.

Tmavé barvy navíc zeštíhlují, tudíž si toto oblečení mohou dovolit i dámy plnějších tvarů. Skvělou volbou může být třeba květovaná tunika v rovném střihu nebo šaty projmuté v pase, zvýrazňující ženskou siluetu.

Módní designéři však nezůstali jen u tmavých odstínů látek – proto hraje podzim všemi barvami. Těšit se můžete na pastely, zelenou, červenou či sluníčkově žlutou barvu. Květované modely jsou často inspirovány viktoriánským stylem.

Zdobí je romantické detaily – stojáčky, límečky, volány či krajka. Letos na podzim jsou v kurzu i historické květované vzory ve stylu nástěnných gobelínů.


Ukázka z kolekce značky Deichmann.

Pokud je na vás květovaná móda přece jen trochu „divoká“, oživte svůj podzimní outfit alespoň rozkvetlým doplňkem – šátkem, kabelkou nebo pohodlnou obuví.

Kotníková obuv s decentní kresbou kvítků prozáří váš každodenní zevnějšek.

tzo, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Přivítejte sezónu v plném rozkvětu!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci