Cameron Diaz a její sokyně to nevěrníkovi pěkně spočítají!

23.4.2014 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Carly Whitten je drsná newyorská právnička, která se ve o vztazích s muži drží pevných zásad. Například toho, že si nikdy nic nezačne s ženáčem. V současnosti je bezhlavě zamilovaná do Marka Kinga.

Cameron Diaz, film

Přítel lásku opětuje a idylka pluje až k setkání Carly v podání Cameron Diaz (na titulním snímku) a Kate, kterou ztvárnila Leslie Mann. Manželkou Marka (Nikolaj Coster-Waldau). Uvědomí si, že mají mnoho společného a její zapřisáhlá sokyně se stane její nejlepší kamarádkou.

Takový je hlavní rámec nové americké komedie Jedna za všechny režiséra Nicka Cassavetese podle scénáře Melissy Stack.

Jakmile vyjde najevo, že má Mark ještě jeden tajný milostný poměr s Amber (Kate Upton), všechny tři podvedené ženy spojí své síly, aby vymyslely plán, jak se nevěrnému a prolhanému záletníkovi pomstít.

Video
Trailer k filmu Jedna za všechny

Své síly nakonec spojí všechny tři a s podporou Carlyny svérázné sekretářky Lydie (Nicki Minaj) začnou hledat všechny možnosti, jak dát Markovi za vyučenou. Čím důmyslnějšími a děsivějšími se stávají jejich pomstychtivé plány, tím pevnější je také jejich přátelství.

Může vás zajímat

Cameron Diaz: surfing vs. hamburger
Cameron Diaz trápí lupénka
Cameron Diaz a Keanu Reeves – nový románek?

Ze tří dam je tým

„Je to film o přátelství a o ženách. Životy těchto tří žen jsou tak odlišné, že by se za normálních okolností jejich cesty nikdy nezkřížily. A protože mají jednu věc společnou, dají se dohromady a stane se z nich tým,“ přibližuje snímek Cameron Diaz.

„To, co dělají Markovi, je spíš o tom odhalit, kým ve skutečnosti je, než se mu mstít. Připadalo mi, že všechny tyhle věci byly jedinečné, a že by bylo zábavné je přivést k životu,“ dodává americká herečka.

Od chvíle, kdy se postavy ve scénáři začaly rýsovat, měla producentka Julie Yorn pro roli Carly na mysli jednu herečku. „Mým snem bylo obsadit Cameron Diazovou,“ přiznává, ale zároveň vysvětluje, že „…záleželo na správném výběru žen, které měly působit věrohodně a identifikovatelně.“

Žena v bublině

Leslie Mann, která hraje Kate, usedlou „super ženu“ v domácnosti, má podle producentky „…něco z typicky předměstské ženy s trochou emotivnosti, která se skrývá pod povrchem a je otázkou času, než se odhalí. Vždy jsme si mysleli, že tato důkladně zpracovaná postava měla nečekanou kvalitu a v Lesliině podání to opravdu ožilo.“

Sama Leslie popisuje Kate, jako ženu, která „žije v bublině“. V jejím životě se vše točí kolem toho, jak obsloužit manžela a jak ho udělat šťastným. „Myslím, že sama sebe v průběhu času ztratila. Takže když Kate zjistí, že ji manžel podvádí, celý svět se jí zhroutí. Ale pak potká tyto ženy, které jí pomohou začít znovu a jinak.“

Nikolaj? To bylo štěstí!

Nikdy se nedá předvídat, jestli si budou dva herci rozumět před i za kamerou, ale dynamika mezi Cameron a Leslie v tomto případě fungovala hned od začátku. Obě herečky si padly do noty a byly schopné improvizovat a navzájem jedna druhou rozesmát od prvního dne natáčení. A třetí – Kate Upton - k nim dobře zapadla.

V roli charismatického lháře Marka Kinga všechny překvapil svými komediálními schopnostmi dánský herec Nikolaj Coster-Waldau. „S ním jsme prostě měli velké štěstí. Věděli jsme, že na hlavní mužskou roli má, ale když přišel a zahrál jednu scénu, kde je bez oblečení, bylo to prostě neuvěřitelné,“ prozrazuje producentka.

git, ŽenyproŽeny.cz
Foto: CimenArt

Přečtěte si také


Diskuse: Cameron Diaz a její sokyně to nevěrníkovi pěkně spočítají!

kontrola kvality zaspala

28.3.2019   |   20:43   |   od: 123
A co třeba dát do článku název filmu? Mimochodem Jedna za všechny, ale autor to asi prostě nevěděl, tak celou dobu popisoval o co vlastně ve filmu šlo.
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 28. 3. 2019 20:43
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci