Nová šance pro talenty Česka a Slovenska

12.4.2012 13:00   |   TV a FILM
VIDEO – Na televizní obrazovky Prima family a slovenské Joj se již potřetí vrací show Česko Slovensko má talent. Pro jejího vítěze je tentokrát připravena odměna sto tisíc eur a k tomu navíc cesta kolem světa. Castingy startují už za tři týdny.

česko slovensko má talent

Talentová soutěž, která je česko-slovenskou verzí celosvětově úspěšné show Got Talent, se v programu obou televizních stanic objeví na podzim. K jejímu diváckému úspěchu u nás jistě přispěla i porota, především mnohonásobná Zlatá slavice Lucie Bílá (na titulním snímku).

Do soutěže se může přihlásit každý, kdo ovládá něco neobvyklého nebo zajímavého, je v tom dobrý a dokáže zaujmout. Soutěž Got Talent, hledající nadané, originální lidi, kteří jsou schopni pobavit publikum, proslavila v její britské verzi amatérská zpěvačka Susan Boyle (podrobně jsme psali tady).

"Show Česko Slovensko má talent měla v uplynulých dvou ročnících obrovský úspěch. Věříme proto, že rovněž letos na tento úspěch navážeme," sdělil Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.

Video
Vítězové prvního ročníku 2010 – DaeMen, (zleva) Petr Horníček se Zdeňkem Moravcem představili svá vypracovaná těla a především nevídanou podívanou.

"Již nyní se těšíme na letošní přehlídku talentů a pochopitelně také na nové vítěze. Těm dosavadním účast v soutěži Česko Slovensko má talent jednoznačně změnila jejich kariéry," připomněl Marek Singer.

Při této příležitosti zmínil jak brněnské silové akrobaty Petra Horníčka a Zdeňka Moravce alias duo DaeMen, tak i loňského vítěze, kterým se stal kyrgyzský tanečník Atai Omurzakov z města Karakol (Převalsk) v podhůří Ťan-šanu.

Video
Vítěz druhého ročníku 2011 – vynikající Atai Omurzakov. Největší úspěch měl až u nás. Předtím stejné vystoupení předvedl v Minutě slávy, ruské obdobě Got Talentu, později se s ním probojoval do finále další show Ukrajina má talent.

V Česku a na Slovensku nabírají přípravy na podzimní ročník talentové reality show teď na obrátkách. Přihlásit se může každý, kdo je přesvědčený o svém výjimečném talentu...

V soutěži Česko Slovensko má talent platí jediné kritérium: Talent bez jakéhokoliv omezení, platí také pouze jedno jediné pravidlo: Předvést něco zajímavého nebo opravdu mimořádného.

Může vás zajímat

Podle Marka Winklera, mluvčího FTV Prima, se jednotlivé castingy uskuteční během května – první bude hned 5.5. v ostravském hotelu Imperial, další pak v Brně, Bratislavě, Liberci, Českých Budějovicích, Košicích a Nových Zámcích. Závěrečný casting se odehraje 2.6. v pražském hotelu Corinthia.

Zájemci se mohou přihlásit prostřednictvím formuláře na těchto internetových stránkách: csmatalent.cz, najdou zde i všechny potřebné termíny a informace.

bri, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Nová šance pro talenty Česka a Slovenska

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci