Přestěhujte nejlepší nápady k vám domů

19.6.2011 01:00   |   Bydlení
Když už nemůžeme koupit nový nábytek, pořiďme se nové doplňky. Butiky jsou plné nápadů, proč je nevyužít?

doplňky do bytu

Jak snadno, rychle a efektivně proměnit interiér k nepoznání, dát mu styl a jedinečnost? Vpusťte do něj barvy! Inspirujte se přírodou, paleta odstínů, kterou nabízí, je neodolatelná. Atraktivní švestková, okrová nebo anýzová, elegantní antracitová, lilková, béžová a mnohé další zdobí interiérové doplňky francouzské značky Vivaraise.

Polštářky i pantofle

V pražské prodejní galerii LePatio najdete unikátní koncept životního stylu – od nábytku, světel přes šperky, vůně až po exkluzivní interiérové doplňky. Co třeba sáhnout po prostírání z ručně tkané bavlny, které se dá snadno vyprat, nebo dekorativních polštářů?

Ale můžete si odtud odnést i pohodlnou domácí obuv – tradiční marocké pantofle babouche. Samozřejmě vše sladěno v jednotném tónu, v dokonalé harmonii. Stačí jen v katalogu vybrat tu pravou barvu a potřebné rozměry.

Akvareloví mazlíčci

Když jsme zmínili polštářky, ty nabízí nový showroom Naty-naty na Senovážném náměstí. Nabízí luxusní postele, ložní příslušenství a doplňky do bytu. Švédská firma Mimou tu nabízí úchvatné mazlíky, dekorované stockholmskou módní ilustrátorkou Amelií Hegardt, jež pracovala například pro Ellu, Marie Claire, GAP nebo Harrods. Její éterické akvarelové kresby dodají půvabný a originální vzhled každé místnosti.

Polštářků není nikdy dost. Lze o nich uvažovat třeba jako o tričkách – na každou sezonu se hodí nové, další. Skvěle doplní a oživí jakýkoli interiér, a vyniknou především, pokud jsou ve skupince.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Vytvořte si svůj pestrý květináč
Zahrádka bude krásná i bez slunce
Květomluva: Darujte květinu!

Nejlépe je na zemi

Jestli uvažujete o koberci, máme i pro vás nevšední tip. Koberec může v pokoji plnit hned několik funkcí. Dodá interiéru na útulnosti, tepelně izoluje a slouží jako skvělý povrch pro sezení na podlaze – ať už s knížkou, učebnicí, laptopem nebo jen tak při povídání s kamarády.

Nová kolekce proslulé německé značky Wissenbach s názvem Young Line, zaujme na první pohled mladistvou barevností a motivy lásky: srdíčky, nápisy „love“ a hvězd, které je předurčují především do pokojů teenagerů.

Díky modernímu designu jsou tyto koberce perfektním doplňkem do pokojů mladých lidí.

Všechny jsou ručně luftované z praktického akrylu, který zaručuje snadnou údržbu, vysokou odolnost a také příjemný materiál, který nezpůsobuje alergie.

otz, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Přestěhujte nejlepší nápady k vám domů

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci