Z rebelky P!nk je nadšená maminka

4.6.2011 00:00   |   Společnost
VIDEO – Další ze světoznámých zpěvaček porodila – nedlouho po dvojčátkách Mariah Carey (podrobně jsme psali zde) oznámila narození dcery popová rebelka P!nk.

pink porodila

Dcerka Willow Sage Hart přišla na svět 2. června v losangeleské nemocnici Cedars-Sinai. A blonďatá modrooká maminka (31) se hned se svým životním úspěchem pochlubila fanouškům na Twitteru:

„Jsme nadšeni z naší krásné a zdravé holčičky Willow Sage Hart. Je nádherná, stejně jako její otec,“ napsala P!nk (na titulním snímku je spolu s manželem Carey Hartem).

„Dcera je nádherná, stejně jako její maminka," odpověděl na to, podle internetového magazínu Insider, šťastný otec Carey Hart (35).

Video
Hit P!nk – Please Don't Leave Me

Americký tisk připomíná, že jméno malé holčičky je botanické. Willow znamená vrba a Sage zase šalvěj. A aby se to nepletlo, tak příjmení, které má po otci, je zoologické: Hart znamená jelen.

MARIAH CAREY

Porodila dvojčata
Konečně čeká rodinu
Holduje sexu po telefonu
 

Manželem P!nk (vlastním jménem Alecia Beth Moore), jejíž koncertní turné dvakrát protlo i naši republiku, je Carey Hart, který patří k legendám freestyle motokrosu – FMX. Například jako první na oficiální světové soutěži FMX zvládl ve své sestavě salto vzad!

Dobrodružné partnerství

P!nk si s mužem během jejich nedlouhého manželství již stačila užít své. Kromě karambolů vztahových nasbíral tento nenapravitelný motokrosový kaskadér nespočet zlomenin i dalších vážných zranění ve velmi nebezpečném FMX.


P!nk krátce před porodem

P!nk se s Carey Hartem seznámila v roce 2001 na X-Games (extrémní adrenalinové sporty, kam patří i FMX) a od té doby jsou spolu, připomíná kalifornský server CTV. Sice se nakrátko v roce 2003 rozešli, ale všechno urovnali a v roce 2005 se zasnoubili.

Svatbu měli před pěti lety. V roce 2008 s vydatnou pomocí manželské poradny překonali partnerskou krizi a loni oznámili, že P!nk je těhotná.

fad

Přečtěte si také


Diskuse: Z rebelky P!nk je nadšená maminka

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci