Mariah Carey konečně čeká rodinu

5.6.2010 05:00   |   Společnost
Americká hvězda pop music Mariah Carey (40) se dočkala. Všechno nasvědčuje tomu, že s manželem, kterým je herec a rapper Nicholas Scott Cannon (29), konečně čekají rodinu.

Mariah

Spekulace o těhotenství trvají již od březnu, kdy Mariah prozradila, že ji koncem letošního roku čeká "něco velmi výjimečného".

A teď jedna její nejmenovaná přítelkyně v rozhovoru pro server Radar Online zpěvaččino těhotenství potvrdila a dokonce k tomu dodala:

„Oba jsou nadšeni a šťastni – jak Mariah, tak Nick. Těhotenství ale chtěli udržet pod pokličkou, jak dlouho to jen půjde."

S Nickem holduje Mariah sexu po telefonu


Mariah a její manžel Nick (na titulním snímku) navíc před měsícem obnovili svůj manželský slib. Svatbu totiž měli v květnu 2008 poměrně narychlo – jejich vztah tehdy trval půldruhého měsíce.

Práce nebo porodnice?

O tom, že je Mariah zřejmě těhotná, se začalo hovořit, když se vzdala role ve filmu Tylera Perryho. A před čtvrt rokem, na udílení cen Spirit Awards, sama zpěvačka tyto dohady ještě posílila, když prohlásila:

„Čeká na mne celá řada filmových rolí. Zrovna teď se domlouvám s Lee Danielem o práci na třech jeho filmech. Ale chystá se i něco velmi výjimečného. Víc ovšem neřeknu."

V poslední době byli Mariah s Nicholasem spatřeni na gynekologické klinice v Los Angeles. A lidé z jejího okolí dokonce tvrdí, že se jí zakulacuje bříško.

Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Mariah Carey konečně čeká rodinu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci