Mariah Carey porodila dvojčata, pak dětem vybrala jména

30.4.2011 22:30   |   Společnost
AKTUALIZOVÁNO – Americká hvězda Mariah Carey (41) porodila v Los Angeles dvojčata: holčičku Monroe a chlapečka Moroccana Scotta. Obě děti ponesou příjmení Cannon po otci, kterým je herec a rapper Nicholas Scott Cannon (30).

mariah Carey

Jak jsme psali, děti se narodily 30. dubna ve 12:07 místního času, avšak o křestních jménech se rodiče chtěli ještě poradit. Po čtyřech dnech se tedy rozhodli pro jména Monroe a Moroccan Scott.

Monroe dostala dcerka podle slavné americké divy Marylin Monroe, kterou Mariah Carey považuje za svou celoživotní inspiraci. Dokonce vlastní její bílý klavír, který získala v dražbě aukční síně Christie's.

Moroccan Scott vybrali rodiče pro syna s tím, že Scott má pochopitelně po otci. K prvnímu chlapcovu jménu Moroccan (Maročan) pouze Mariah Carey na svém webu zmiňuje, že synovi budou říkat Roc. Prý se inspirovali pokojem v marockém stylu, který si zařídili v newyorském bytě.

Mariah má k tomuto místu citový vztah – v marockém pokoji ji před třemi lety požádal manžel o ruku. Svatbu pak měli v květnu 2008.


Americkou hvězdu Mariah Carey zachycuje snímek před narozením dvojčat.

Monroe přišla na svět první a po ní Moroccan Scott

První se narodila holčička Monroe (2353 gramů a 45,7 cm), po ní přišel na svět bratříček Moroccan Scott (2438 gramů a 48,3 cm). Je možná symbolické, že rodiče vítali narození svých prvních potomků v době, kdy se chystali oslavit třetí výročí svatby.

Zpěvaččina mluvčí Cindi Berger potvrdila, že pěkná dítka i maminka se těší dobrému zdraví a rodiče jsou velmi šťastní. Znovu ale zdůraznila, že další děti již neplánují.

Mariah to přiznala už před porodem pro magazín Life&Style Weekly. Upřímně v rozhovoru vysvětlila, že na to, aby znovu zvládla takové těhotenství, by musela být daleko silnější, než ve skutečnosti je.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

S Nickem holduje Mariah sexu po telefonu
Mariah Carey konečně čeká rodinu

Tatínek byl nervózní, maminka naopak v pohodě

Další podrobnosti prozradila mluvčí Cindi Berger, když uvedla, že těhotenství a porod prožíval tatínek Nick Cannon mnohem nervózněji, než samotná maminka.

„Nick byl opravdu až moc roztržitý. Ale Mariah byla v pohodě,“ dodala mluvčí. Její slova Nick nechtěně potvrdil i nedorozuměním v nemocnici. S rodinným rolls-roycem ho museli do objektu porodnice doslova "dovést". Nejdříve totiž přijel k úplně jiné budově.


Mariah Carey s manželem Nickem Cannonem.

Americká média si zpěvačku několikrát během těhotenství dobírala, protože viditelně přibrala. Původně velice štíhlá tmavovláska – jak ji známe z jejích pěveckých začátků – po letech i po některých úpravách sice získala trochu větší konfekční velikost, ale nyní se z ní stala už boubelka.

Nevadí, děti jsou v pořádku, a to je nejdůležitější. Mariah bere nadbytečné kilogramy s humorem. Pokaždé s úsměvem odpoví, že rovněž ona se přece moc těší na to, až se jí vrátí původní postava. A také že si konečně vezme třeba boty na vysokých podpatcích.

bri

Přečtěte si také

Diskuse: Mariah Carey porodila dvojčata, pak dětem vybrala jména

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci