Pro léto bez bolesti

26.7.2010 01:00   |   Zdraví a krása
Hezké počasí vyzývá k pobytu venku a různým sportovním aktivitám. Pocit, že konečně něco děláme pro své zdraví, však u mnohých z nás brzy bere za své – namožené svaly, vyvrknutý kotník…

ibalgin

To jsou jen některé z lehčích sportovních úrazů, kterými naše pokusy o lepší formu v létě končí. Jak na ně, abychom opět brzy mohli na brusle nebo vyšlápnout nejvyšší kopec v našem okolí? Odpovědí na tuto otázku jsou analgetika.

Dvojí úleva

Analgetika, jak všichni víme, jsou přípravky proti akutní bolesti. Nejčastěji jsou k dostání v podobě tabletek.

Tato léčiva jsou rovněž dostupná ve formě gelu nebo krému – těmto druhům analgetik říkáme topická a jejich výhodou je snadná aplikace.

Každá z forem má i další plus: aplikace topického analgetika v gelu přináší úlevu od bolesti a zároveň postižené místo příjemně chladí. Krém je zase díky své konzistenci možné nanášet formou uvolňující masáže, a tím postiženému místu poskytnout dvojí úlevu.

Jak si „nevysedět“ problémy?
Když to přeženete s hrabáním listí

Vyzkoušet můžeme například ibalgin jak v podobě krému, tak gelu. Je vhodný k léčbě revmatických i nerevmatických bolestivých stavů pohybového ústrojů a pomáhá tlumit zánět, snižovat otoky, potlačovat bolest.

irt, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Pro léto bez bolesti

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci