Nevěru nepřiznávejte, radí Jan Cimický

27.7.2010 00:30   |   Sex a vztahy
Renomovaný psychiatr Jan Cimický (62) kráčí ve stopách svého slavného kolegy Miroslava Plzáka. Také on hlásá, že nevěru by měli muž se ženou zatloukat i ve chvíli, kdy byli přistiženi.

Cimický

„Nevěra se nesmí přiznávat. To nás učil už Miroslav Plzák: ´Zatloukat, zatloukat a zatloukat´. Žena, která byla přistižena při nevěře, musí tvrdit, že ten chlap, co leží nahý v posteli, je turista a k ní si přišel jen ohřát nohy," radí všem záletníkům přední český psychiatr.

Odpouštějte, život je krátký!

Pokud už jste svého blízkého přistihli a neuvěřili jste ani báchorce o náhodném turistovi, nevěru svému partnerovi odpusťte.

Jak psychiatr tvrdí, život je až příliš krátký. A čím je člověk starší, tím víc ví. Nejdůležitější je, aby nám vydrželo zdraví. Ostatní věci jsou, podle někdejšího primáře Psychiatrické léčebny v Praze-Bohnicích, opravdu jen pomíjivé.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Komu při sexu chybějí polibky a komu hlas?
Nejde vám to v posteli? Promluvte si!
Nadváha ženám vztah komplikuje, mužům nikoliv

Třeba Francouzi prý nevěru pokládají za samozřejmou. V zemi galského kohouta dokonce existuje provázaný systém milenců a milenek, kdy se nakonec milenka s manželkou třeba i spojí proti manželovi.

„Lidé v jejich kultuře v tom umějí chodit, což dokazuje francouzská literatura i muzika," zamýšlí se lékař.

Věrných je málo

Psychiatr si o věrném milování až do hrobu velké iluze nedělá. Tvrdí, že věrných mužů i žen, kteří bez nevěry a výměny partnera žijí celý život, moc není.

Údajně je však řada těch, kteří si nevěrou oživují svůj vlastní vztah.

ko

Přečtěte si také

Diskuse: Nevěru nepřiznávejte, radí Jan Cimický

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci