Nova: Kdo přijde v Talentmanii k Leoši Marešovi?

24.6.2010 19:00   |   TV a FILM
TV Nova hledá spolumoderátorku Leoše Mareše pro Česko Slovenskou show Talentmania. A můžete to být právě VY!

Mareš

Pokud se domníváte, že máte moderátorský talent, ukažte, co ve vás je a staňte se kolegyní ostříleného spíkra Leoše Mareše. Do "výběrového řízení" se můžete přihlásit zavěšením svého videa na webové stránky soutěže, kde bude probíhat hlasování.

Šance od 5 do 99

„Dívky, slečny a ženy od 5 do 99 let, jestliže si myslíte, že jste pohotové a vtipné, tedy že oplýváte moderátorským talentem, natočte ukázkové video a zavěste jej na stránky www.talentmania.tv. Natočené video by mělo ukázat vaše jazykové schopnosti, smysl pro humor a potenciál stát se moderátorskou hvězdou pořadu Talentmania,“ přibližuje požadavky koordinátorka projektu Lucie Juráčková z televize Nova.

Propadneme Talentmanii?

Show Got Talent ve světě

„Svá moderátorská videa můžete nahrávat do 25. července 2010. O vítězce rozhodnou i návštěvníci webových stránek www.talentmania.tv, kde budou moci dát svůj hlas některé z kandidátek,“ dodává Lucie Juráčková.

Mareš a Banášová
Leoš Mareš s Adelou Banášovou v loňské Česko Slovenské SuperStar

Nova spolu s partnerskou slovenskou Markízou odstartuje Talentmanii na podzim a pro vítěze této show má připraveno sto padesát tisíc eur, tedy takřka čtyři miliony korun. V Bratislavě se již představila kompletní porota pořadu i jeden z moderátorů – je jím právě Leoš Mareš, který loni s Adelou Banášovou uváděl velmi úspěšnou hudební Česko Slovenskou SuperStar.

Leošovi 15 miliónů stačilo

I když se do poslední chvíle spekulovalo o tom, že Leoš Mareš bude na Primě moderovat konkurenční soutěž Česko Slovensko má talent, nakonec zůstal věrný Nově a její Česko Slovenské show Talentmania.

Podle zpravodajského serveru Novinky.cz se tak Mareš nakonec rozhodl i přes neuvěřitelnou nabídku dvaceti miliónů korun od televize Prima. Na Nově mu má údajně tříletý kontrakt přinést "jen" patnáct milionů korun.


Snímek zachycuje tři ze čtyř porotců Talentmanie. Jsou jimi Pavol Habera, Alena Šeredová a Zdeněk Troška.

„Talentmania má porotu, v níž jsou zastoupeny krása, sex appeal, inteligence, moudré šediny, laskavý humor a také samozřejmě i ostrý jazyk,“ charakterizuje čtyřčlenou porotu koordinátorka projektu Lucie Juráčková.

Hvězdná porota

V porotě Česko Slovenské show Talentmania budou diváky Novy a partnerské slovenské Markízy bavit svými hodnoceními a ovlivňovat při hlasování:

HaberaPAVOL HABERA – charismatický hudebník, který patří mezi nejvšestrannější slovenské muzikanty. Symbolický statut „porotce-kata“ mu po letech působení v showbyznysu zaslouženě náleží. Nedá se obměkčit slzami, citovým vydíráním, ženskými vnadami ani lichotkami na svou adresu.

BanášováADELA BANÁŠOVÁ – co jsme ji poznali, je opravdu, kromě Tater, „přírodním úkazem“, který Slovensku všichni závidějí. Jistě si vzpomenete, jak loni na podzim při moderování Česko Slovenské SuperStar nejednou Leoše Mareše zastínila. A že má na talenty vynikající odhad, to již prokázala před dvěma lety, kdy působila v porotě slovenské verze show Got Talent, která se na Markíze vysílala jako Slovensko má talent.

ŠeredováALENA ŠEREDOVÁ – patří mezi nejkrásnější a nejúspěšnější Češky. Dvaatřicetiletá modelka žije v Itálii a vrací-li se do České republiky, tak se vždy pohybuje především ve světě předváděcích mol a krásných fotografií. Podle kuloárních informací ji Nova do poroty Talentmanie získala za sedm set tisíc korun.

TroškaZDENĚK TROŠKA – dlouhá léta baví ze svého režisérského křesla české i slovenské diváky. Jeho filmy se řadí k nestárnoucím hitům. V komediích si utahuje z čehokoli, především z temperamentu a povahy českého člověka – Zdeněk Troška jej zná mnohem lépe než kdokoliv jiný. A svou znalost české i slovenské duše, stejně jako jedinečný „troškovský“ humor, jistě coby porotce v Talentmanii dokonale zúročí.

bri, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Nova: Kdo přijde v Talentmanii k Leoši Marešovi?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci