Prima: Moderátory máme. Může se začít

26.6.2010 20:00   |   TV a FILM
Televize Prima spolu s partnerskou televizí Joj získala již moderátory soutěžní show Česlo Slovensko má talent. Uvádět ji budou Martin Pyco Rausch (32) a Jakub Prachař (26).

moderátoři Talent_Prima

Jakub Prachař (na titulním snímku vpravo), herec a zpěvák kapely Nightwork byl údajně v užším výběru se svým kolegou z kapely Vojtou Dykem. Volbu pro Prachaře potvrdila deníku Blesk mluvčí Primy Jana Kocová. Slovenským partnerem mu bude moderátor Martin Pyco Rausch. Do diváckého povědomí na Slovensku se zapsal zejména uváděním soutěže Let’s Dance nebo cen Eurovize.

Jména moderátorů Prima a TV Joj dlouho nechtěla prozradit. Hovořilo se i o tom, že za několikamilionový honorář by mohl show uvádět Leoš Mareš. Teď je však konec dohadům, všechno je jasné – může se začít...

V porotě, jak ji zachycuje snímek, zasedne herec a moderátor Jan Kraus, několikanásobná Zlatá slavice Lucie Bílá spolu s hudebním producentem a manažerem Jaroslav Slávikem.

Může vás zajímat

Obě partnerské televize – Prima a TV Joj – začnou svoji verzi celosvětově úspěšné soutěže Got Talent, podle licence od společnosti FremantleMedia, vysílat počátkem září, vždy v neděli večer.

Lucie Bílá bude hodná

Zpěvačka Lucie Bílá slíbila, že v porotě bude "hodnej policajt". Chce dodávat sebevědomí všem účinkujícím. „To je úkol, který mi jde a na který se těším. Někdo z krásně obyčejných lidí má příležitost zažít ´americký sen´. Zažila jsem ho i já coby švadlena z malé vesnice. Jsem ráda, že u toho budu," řekla Lucie.

Vedle Lucie Bílé zasedne v porotě známý manažer Jaroslav Slávik, který posledních deset let úspěšně působil v zahraničí jako hudební producent. Předtím byl výkonným ředitelem slovenské pobočky EMI, jedné z nejvýznamějších světových hudebních společností. A loni stál u zrodu Agentury Tata, zajišťující servis pro umělce a skupiny jako jsou Simply Red, Arash, Bob Sinclair, Marilyn Manson, Anastacia, Shaggy a další.

Jan Kraus

Jediný ze tří porotců, moderátor a herec Jan Kraus (na snímku), již získal zkušenosti ze soutěže Got Talent. Před dvěma lety byl totiž v porotě její slovenské verze – show tehdy vysílala televize Markíza pod názvem Slovensko má talent.

Právníci Novu sledují

Jak jsme už psali zde, obdobně zaměřenou soutěž, pojmenovanou Česko Slovenská show Talentmania, bude letos na podzim také vysílat i televize Nova a slovenská Markíza. Talentmania má však být vlastním autorským pořadem těchto dvou televizí.

Nicméně, toto nezůstává mimo pozornost společnosti FremantleMedia, která je majitelem licence na světově populární talentovou soutěž Got Talent. Andrea Gavačová z FremantleMedia k tomu doslova uvedla: "Sledujeme to velmi pečlivě očima a ušima našich právníků."

bri, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Prima: Moderátory máme. Může se začít

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci