Metalistu Ozzáka čeká zabijačka a oblek

8.5.2010 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Zabijačka a oblek čeká oblíbeného Ozzáka (Martina Dejdara) v dalších dílech českého sitcomu Comeback, které začala natáčet Nova.

Comeback

V hostivařských ateliérech vznikají epizody, které slibují spoustu legrace a bláznivých zážitků ze života rodiny Pacovských.

Skalního metalistu Ozzáka mimo jiné osud donutí utáhnout si kolem krku kravatu či sednout do luxusní limuzíny.

TALENTKdo s koho?
NOVA a MARKÍZA?
PRIMA a JOJ?

Samozřejmě nebudou chybět ani Ozzákův bratr Tomáš (Tomáš Matonoha), bývalá disco hvězda, snažící se o návrat na výsluní, jeho pragmatická dcera Iva (Kristýna Leichtová), potrhlá prodavačka z krámku U dvou akordů Marcelka (Dana Batulková) či svérázná sousedka Simona (Simona Babčáková) se svými dvojčaty Sašou a Lexou (Marie Doležalová a Matouš Ruml).

Půjde Tomáš do politiky?

Hrdinové Comebacku se mimo jiné vypraví na zabíjačku, budou mít co do činění s tříděním odpadu, na scéně se objeví další známé osobnosti, zvířata a hrdinové seriálu vymění otlučenou rachotinu za Hummer. Tomáš bude zvažovat nabídku na propagaci jedné politické strany a Ozzák se netradičně ocitne v obleku.

Video
Ukázka z dílu o scrabble

Sitkom patří k nováckým šperkům. „Premiérové vysílání prvních dvou řad Comebacku dosáhlo v cílové skupině D 15 – 54 průměrného podílu na sledovanosti 48,33 procenta. V cílové skupině D 15+ sledovalo příběhy Ozzáka a jeho nejbližších průměrně 1,276 milionu diváků, přičemž největší oblibu si projekt získal u diváků ve věku 15 až 24 let,“ připomíná mluvčí TV Nova Michaela Fričová.

rav, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Metalistu Ozzáka čeká zabijačka a oblek

nazor

25.2.2023   |   16:38   |   od: prdelkacz
Můj názor je kladný
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 25. 2. 2023 16:38
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci