Na dovolené jsem slavil narozeniny

13.3.2010 08:30   |   Zvířata - PEJSKŮV BLOG – Ze života štěněte
Milí kamarádi, jistě se ptáte, co se stalo, že jsem se najednou odmlčel. Moji páníčkové se rozhodli, že půjdou do světa. Klidně si odjeli na dva týdny k moři. A co myslíte, že jsem udělal já? Taky jsem si klidně odjel... na dva týdny do Hlásné Třebáně.

Na dovolené jsem slavil narozeniny

Hodně jsem se těšil, protože v Hlásné Třebáni jsem se před rokem narodil. Odtud si mně naši loni přivezli.

Co vám mám povídat – rodná hrouda je daleko lepší, než nějaké moře. Byl jsem na dovolené ve své chovatelské stanici!

PEJSKŮV BLOG
další díly:

Jsem Skot a trpím
Byl jsem ztracený!
Jsem vegetarián!
Ňamka z nočníku

Tolik westíků, jako jsem já, jsem pohromadě ještě neviděl. Spolu jsme tam pěkně vesele oslavili i moje první narozeniny.

Dostal jsem pokojíček se vzdáleným bratrancem, který nezkazí žádnou legraci. A moc jsme si to užili. Všichni jsme navíc jedli ze společné misky a dováděli na zahradě.

Ale abych se také něco přiučil, odjel jsem s kamarády do Českých Budějovic, na klubovou výstavu. Udělali mi nový sestřih a pak jsem jel v kleci spolu s dalšími pejsky. Dokonce jsem za vzorné chování dostal pamlsek. Sice ještě pořád úplně nevím, jestli se mi to líbilo, ale každopádně to bylo s novými kamarády moc fajn.

Radost už z dálky

Když si měli naši pro mě přijet, byl jsem zrovna na zahradě. A cítil jsem je už z dálky. A taky jsem moc štěkal, aby o mně věděli. Když přišli blíž, tak jsem radostí všechny olízal a už jsem se od nich nehnul.

Bylo jasné, že mi dovolená skončila. Naložili mě do auta a jeli jsme zpátky do Prahy. Víte, co jsem jako první doma udělal? Lehnul jsem si do svého pelíšku a byl rozhodnutý neopustit ho za žádnou cenu.

Vždyť sem patřím! Ono se přece říká: Všude dobře, doma nejlíp! A já to teď mohu jen potvrdit. I když na dovolené v Hlásné Třebáni jsem se měl báječně.

mw

Přečtěte si také

 



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci