Prsa zvětšují i pomocí kmenových buněk

24.1.2010 00:00   |   Styl
Díky kojení svého dítěte má například Nicole Kidman plnější dekolt. Nicméně těhotenství a kojení nevedou automaticky ke zvětšení poprsí – může se stát i pravý opak. A lze je zvětšit bez silikonu!

plastická chirurgie, zvětšení prsou

Zvětšení prsou z tukové tkáně obohacené kmenovými buňkami vašeho těla tak dokáže splnit touhu mnoha žen po trvalém zvětšení prsou, a to navíc zcela přirozeným způsobem.

Bez silikonu a skalpelu

dr.Heinrich"Mnoho žen si po těhotenství stěžuje na ztrátu objemu, tvaru a stability svých prsou. Tuková tkáň obohacená kmenovými buňkami lidského těla je velmi vhodná pro zvětšení všech typů malých, povislých prsou, a to zcela bez použití silikonu nebo skalpelu," řekl doktor Karl-Georg Heinrich, specialista v oboru nové kosmetické a estetické chirurgie. Na své vídeňské klinice je doktor Heinrich zatím prvním lékařem v Evropě, který tento způsob zvětšení prsou bez použití silikonu nabízí.

Nejprve se s pomocí patentovaných mikrokanyl odsaje tělesný tuk. Po přidání kultury kmenových buněk lidského těla se obohacená tuková tkáň injekčně vpraví do prsou a z kmenových buněk se postupně vytvoří tkáň nová.

Karin: Zhubla jsem
a nahmátla si rakovinu

Se svým bojem s nádorem prsu se svěřila Karin Štefanová z Chomutova, jedna ze čtenářek portálu ŽenyproŽeny.
Nemoc přišla jako rána z čistého nebe ve chvíli, kdy se Karin cítila skvěle a fit.

Zde si přečtěte její příběh

Nejen prsa

Prsa zvětšená s využitím tukové tkáně obohacené kmenovými buňkami vypadají zcela přirozeně a "opravdově" v každé poloze, protože zvětšení objemu je dosaženo právě tělu vlastní tukovou tkání, a nikoliv silikonem.

Liposukci a zvětšení prsou lze provést během pár hodin v lokální anestezii nebo polospánku. Klinické studie v Japonsku prokázaly bezpečnost a trvalý účinek tohoto postupu.

Tuková tkáň obohacená kmenovými buňkami se používá také pro formování ostatních částí těla, například břicha. Z detailnějších zákroků, při nichž se metoda uplatňuje, jmenujme vyrovnání dolíčků v obličeji či omlazující operace obličeje, dekoltu a rukou.

jik, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Prsa zvětšují i pomocí kmenových buněk

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci