Čas adventu – čas kouzel

15.12.2009 00:00   |   Ezoterika
Většinou bereme návštěvu u kartářek jako hru, při které trochu mrazí v zádech. Teď právě je ta doba, kdy si užíváme pohádkové atmosféry. Proto jsme návštívili numeroložku, kartářku a reflexní terapeutku Michaelu Brigid Bradleay.

karty, kartářka

Jak vlastně ke svému jasnovideckému nadání Michaela Brigid Bradleay vlastně přišla?

„Před několika lety jsem měla kolizi s cyklistou. Byl to tak silný náraz, že jsem byla na pokraji života a smrti, dokonce jsem se viděla ležet na zemi jakoby shora,“ vypráví Michaela.

„Když jsem se vrátila z nemocnice, přemýšlela jsem o tom, co a proč se mi stalo. Předtím jsem závodně tančila a znamenalo to tedy pro mne konec kariéry,“ říká.

„A právě v době rekonvalescence jakoby zasáhl osud – u dveří zazvonil podomní prodavač ezoterické literatury. Koupila jsem si první karty, začala studovat numerologii...“

Nové příjmení

Při uzavíraní sňatku Michaela numerologicky řešila vhodnost příjmení (zvolila úplně nové) i jména pro svou dceru Julii.

„Tahle věda o číslech dokáže spočítat, proč vaše jméno třeba způsobuje, že máte malé sebevědomí. Já jsem si přidala keltské jméno Brigid, což byla bohyně domova, abych posílila své sebevědomí v manželství. Karty také vykládám podle keltských run, které mi nejvíc napoví, a tak mi připadá, že mám keltské kořeny,“ vysvětluje Michaela.

ČTENÍ Z RUKY

V numerologii je podle ní velmi důležité datum narození. Z jeho čísel se dá vystopovat povaha člověka, jeho psychika, talent či to, jak je schopen žít v partnerských vztazích.

Pozitivní terapeut

A ještě v jednom oboru má Michaela mimořádné schopnosti – souvisí to s její schopností vcítit se do lidí.

Reflexní terapie, která pomocí plošek na nohou dovede odstranit nejrůznější fyzické neduhy i psychické bloky, je podle Michaely Brigid Bradleay lékem na množství problémů. Zároveň však dodává, že terapeut by měl být vyrovnaný a dobře naladěn, aby mohl předávat svou pozitivní energii dál.

zp

Přečtěte si také

Diskuse: Čas adventu – čas kouzel

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci