Vyzdobte svůj dům či byt na Velikonoce

28.3.2023 00:00   |   Bydlení
Jaro je tu a s ním i krásné svátky jara. Namalujte vajíčka, upečte beránka či velikonoční nádivku, pověste věnec, na vařečku uvažte pentli.

Vyzdobte si dum ci byt

Do velikonočních motivů oblékněte celý svůj dům nebo byt. Nezapomeňte na ubrusy, chňapky, zástěru, běhouny na stůl, prostírání, polštáře i závěsy.

Barvami jara jsou odstíny symbolizující nový život - žlutá, zelená a svěží oranžová. A z motivů dominují kuřátka, housátka, zajíci a vajíčka.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Jaký nábytek do koupelny? Dřevěný!
Dobře se vyspat – to je přece něco

To už jste měli tolikrát, viďte? Tak zkuste pro letošní rok nově a netradičně modrou a vyberte si motivy s modrými malovanými kraslicemi a růžemi.

Velikonoční látku s motivem malovaných modrých kraslic najdete na povlacích na polštáře, na ubrusech, prostírání i závěsech.

Například pevná kvalitní španělská látka LONETA - 55% bavlny a 45% polyesteru je odolná a vydrží i několik sezón.

Obchod s bytovým textilem nabízí široký výběr hotových výrobků pro váš domov a také látek, z kterých vám zručné švadlenky ušijí za pár dní vše podle vašeho přání.

Stačí si jen vybrat velikonoční dekor látky a rozhodnout se, co vše si s tímto vzorem chcete pořídit.

Pokud rády vaříte a těšíte se na velikonoční dobroty, tak nezapomeňte na kuchyňskou zástěru, chňapku a různá vykrajovátka a formy pro velikonoční dobroty.

Zdroj foto goldea.cz a oveckarna.cz

rav, ŽenyproŽeny

Přečtěte si také


 


Diskuse: Vyzdobte svůj dům či byt na Velikonoce

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci