Chodím do školky. Je to zábava

24.7.2009 00:00   |   Zvířata - PEJSKŮV BLOG – Ze života štěněte
Představte si, kamarádi, já už chodím do školky! S ostatními pejsky tam probíráme základní psí výchovu. Nejdřív jsem se trochu bál, ale je to moc prima a dobrá zábava.

Chodím do školky. Je to zábava

Rodina usoudila, že by mi neuškodilo vzdělání a přihlásili mě do štěněčí školky v pražském Motole. Netušil jsem, kolik zábavy mě tam čeká.

Sedni a do tunelu!

Nejprve jsem byl sám, už jsem měl obavy, abych se nenudil. Pak ale přišli další čtyři kamarádi a hned mně vzali do party. Už jsem zapomněl, jaké je to dovádět se stejně starými brášky a sestrami. Pejsci kolem našeho domu jsou starší a už si se mnou hrát nechtějí...


Naše paní učitelka nás nejdříve učila "Sedni!" a "Lehni!", pak jsme na zavolání běželi ke svým paničkám a nakonec jsme probíhali tunel. Vůbec jsem se nebál! Po hodině jsem byl tak unavený, že jsem nebyl schopen dojít ani k autu, natož až domů.

Můj kamarád Jack

Mám nového kamaráda, jmenuje se Jack a je to Jack Russel teriér (jsme spolu na titulním snímku). Je o týden starší než já a moc krásně si umí hrát. Jsme stejně velcí, ti ostatní kamarádi jsou mnohem větší a tudíž i rychlejší. Už se těším na další cvičení.

PEJSKŮV BLOG
další díly:

Jsem Skot a trpím
Byl jsem ztracený!
Jsem vegetarián!
Ňamka z nočníku

Kamarádi, napište mi svoje zkušenosti ze cvičáků. Myslíte, že i tak malí pejsci jako já mají šanci třeba na agility? Pište tady.

mw

Přečtěte si také



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci