Matka nejmladšího syna Michaela Jacksona objevena?

23.7.2009 00:00   |   Společnost
Matkou sedmiletého Prince Michaela II, nejmladšího syna Michaela Jacksona, je dentální hygienistka z Norska. Jak uvedl americký list Star, s touto ženou se Michael Jackson setkal na dovolené v Africe, v Tunisku.

Matka nejmladšího syna Michaela Jacksona objevena?

Michael Jackson nikdy neodhalil identitu skutečné matky sedmiletého Prince Michaela II, kterému přezdívají Blanket (na titulním snímku je s dětmi jako nejmenší vpravo). Zpěvák vždy pouze hovořil o anonymní náhradní matce, jíž se Blanket narodil.

Časopis Star tvrdí, že se jedná o blízkou Jacksonovu kamarádku Piu Bhatti, která souhlasila s darováním vajíček.

S Michaelem Jacksonem Piu Bhatti seznámil její pětadvacetiletý syn Omer (na snímku vpravo je Omer spolu s dlouhovlasým Blanketem).

Omer se proslavil tím, že napodoboval krále popu tak dokonale, až se s ním Michael Jackson spřátelil a hovořilo se o něm jako o čtvrtém zpěvákově dítěti.

MICHAEL JACKSON

S Michaelem Jacksonem se Omer setkal ve svých dvanácti letech v Africe. Psal se rok 1996, kdy zpěváka zaujal svým tancem, kterým skvěle napodoboval Michaelovy pohyby.

Michael Jackson následně vzal Omera na turné a nastěhoval si celou jeho rodinu na ranč Neverland

Pia prý přísahala, že bude mlčet

Časopis Star zmiňuje dohodu Michaela Jacksona s Piou Bhatti, že s ním bude mít jeho třetí dítě, a to po synovi Princi Michaelovi (12) a dceři Paris (11). Pia Bhatti údajně musela slíbit, že nikdy svou identitu neprozradí.

„Pia je kvůli Blanketovi vázaná přísahou," řekl nejmenovaný zdroj časopisu Star. „Dohoda mezi ní a Michaelem Jacksonem byla, že na sebe nikdy neprozradí, že je Blanketova matka."

Když ji reportéři časopisu Star oslovili, odmítla Pia Bhatti toto tvrzení komentovat. Oproti tomu o jejím synovi Omerovi kolují zvěsti, že Michael Jackson je také jeho biologickým otcem. Tyto domněnky odstartovala jeho přítomnost na zpěvákově pohřbu a fakt, že seděl v první řadě mezi členy Jacksonovy rodiny.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Matka nejmladšího syna Michaela Jacksona objevena?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci