Václav Noid Bárta se brání: Nejsem žádný hlupák!

21.7.2009 00:30   |   Společnost
Václav Noid Bárta (28), exmanžel Lucie Bílé, přemýšlí, jak čelit pomluvám o tom, že má "IQ tykve". Tyto názory se podle něj rozšířily po jeho nedávném vystoupení v talkshow Karla Šípa, kde byl zpěvák a muzikant hostem.

Václav Noid Bárta se brání: Nejsem žádný hlupák!

„Už jsem o sobě slyšel, že jsem totální primitiv. Absolutně se mě to nedotklo, mí nejbližší vědí, jaký opravdu jsem," říká přece jen trochu naštvaně.

Novým cédéčkém to dokážu

Zpěvák a autor muzikálu Babička, který napsal, aniž by znal noty, má pocit, že někteří lidé jeho vystupování nepochopili.

„Nejsem žádný hlupák a novým cédéčkem to dokážu," tvrdí Vašek, který je momentálně zavřený ve studiu a na cédéčku tvrdě pracuje.

Pár lidí mu prý i předhodilo, že je vyučený řezník. „Já se za to nestydím! To bylo tak: Založil jsem si kapelu a rok před maturou mě vyhodili z gymplu, protože jsem na školu kašlal a jezdil po vystoupeních."

Skrytá kamera mě vždycky dostane

Václav Noid Bárta o sobě tvrdí, že nezkazí žádnou legraci.

„Moc rád se směju. A nejvíc vtipům svého bratra Štěpána. Jinak mám rád akční humor, zejména neplánované situace. Skrytá kamera mě vždycky dostane. Legrační situace, které nikomu neublíží, ale pobaví – při těch se cítím přímo skvěle," prozrazuje.

A co se jemu samotnému v poslední době směšného přihodilo?

„Zažil jsem jen nějaké výpadky paměti v divadle. S tím ale většinou souvisejí i velice krušné chvilky. Tomu se zasměju až večer s přáteli, ale v ten moment na jevišti to k smíchu opravdu není," přiznává Václav Noid Bárta.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Václav Noid Bárta se brání: Nejsem žádný hlupák!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci