Jandovi mají jasno: Bude to Anežka

16.7.2009 00:00   |   Společnost
Frontman kapely Olympic Petr Janda (67) čeká s manželkou Alicí (27) přírůstek do rodiny. Jeho žena má zakrátko přivést na svět dceru. Hudebník se netají nadšením a společně s manžekou se připravuje na velký den.

Jandovi mají jasno: Bude to Anežka

„Strašně se těším, až bude maličká mezi námi,“ přiznává Petr Janda.

„Všechno už máme pro miminko připravené. Pokoj, výbavičku, kočárek a všechno co je potřeba. Vybrali jsme už i jméno. Protože jsme chtěli ryze české, rozhodli jsme se pro Anežku. Často už teď dcerce zpívám a je zajímavé, pozorovat její reakce. Někdy poslouchá velmi pozorně, ale občas v bříšku pěkně řádí."

U porodu samozřejmě budu

„Otcem jsem v minulosti už několikrát byl. Musím se ale přiznat, že teď ten zázrak zplození čím dál tím víc prožívám. Je to úžasné přivést na svět nový život a strašně se na toho tvorečka těším. Samozřejmě budu i u porodu," dodal.

Hudebník požádal svou nynější manželku o ruku před čtyřmi lety. Tehdy do amerického Bostonu, kde Alice studovala jazykovou školu, poslal zásnubní prsten z bílého zlata zdobený nádherným briliantem. Nechal ho vyrobit na zakázku v exkluzivním klenotnictví podle svého vlastního návrhu.

Dcera už první šperk má

Teď rocker nechal vyrobit i první šperk pro svoji dcerku:

„Anežka ode mě dostane zlaté naušničky, které jsem nechal vyrobit na zakázku v našem rodinném zlatnictví. Měl jsem představu, jak by měly vypadat a udělali je přesně takové, jaké jsem chtěl. Pro manželku budu mít rovněž připravenou hezkou drobnost, kterou jí daruji po porodu," prozradil Petr Janda.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Jandovi mají jasno: Bude to Anežka

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci