Smrt Michaela Jacksona: Vydá důkazy podzemní krypta?

17.7.2009 00:30   |   Společnost
Pokud se ukáže, že lékař podal Michaelu Jacksonovi († 50) smrtelnou dávku nepovolené drogy, mohlo by následovat obvinění z vraždy druhého stupně, tedy zabití.

Smrt Michaela Jacksona: Vydá důkazy podzemní krypta?

S hypotézou o nepovolené droze pracují losangeleští policisté, kteří úmrtí světového krále popu vyšetřují.

Kromě toho by vlastně tak policie dala za pravdu i Michaelově sestře – La Toya již minulý týden prohlásila, že ví, kdo Michaela Jacksona zabil.


LA TOYA TVRDÍ:
MICHAELA ZAVRAŽDILI!


Vyšetřování se zaměří na kardiologa Conrada Murraye (51), který byl u Michaela Jacksona v okamžiku, kdy zpěvákovi selhalo srdce.

Webové stránky TMZ také uváději, že policie vyšetřuje užívání Propofolu, předoperačního anestetika.

Domnívají se, že právě tato látka byla „primární příčinou Jacksonovy smrti".

Dr. Conrad Murray, který v Kalifornii nemá povolení předepisovat omamné látky, byl vyslýchán policií za přítomnosti právníků. Sám říká, že při výslechu vše vysvětlil a z podezření se očistil. Murray byl Jacksonovým osobním lékařem a očekávalo se, že ho bude doprovázet i na londýnském turné.

Michael stále čeká na pohřeb

Zdroje z losangeleské policie ale teď tvrdí, že proti kardiologovi mají řadu přesvědčivých důkazů. Pokud je pravdivá informace, že Jacksonovo tělo je zatím uchováváno v chlazeném boxu v podzemní kryptě hřbitova Forest Lawn, mohlo by poskytnout další důkazy.

Tuto domněnku potvrzují i sdělení Jacksonovy rodiny, která Michaelův pohřeb raději odložila, než aby tělo muselo být později kvůli policejnímu vyšetřování exhumováno. Rodina také čeká na výsledky druhé pitvy, kterou si objednala.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Smrt Michaela Jacksona: Vydá důkazy podzemní krypta?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci