Doplňte si šatník na podzimní styling

4.10.2022 00:00   |   Styl
Návrat do kanceláře nemusí být nudný a předvídatelný. Proměňte korporátní chodby v pravé módní molo a vejděte do nové sezóny s optimistickými a trendy akcenty!

Doplnte si satnik na podzimni styling

Letošní podzim je opravdu výjimečný, a to díky intenzivním barvám, které plynule přešly z léta do nové sezóny.

Nepodlehněte podzimní šedi a spojte dokonalou klasiku s aktuálními trendy. Postarejte se o to, aby váš „back to office“ byl také výjimečný.

Poradíme vám, jaké podzimní styly budou horkými hity letošní sezóny!

Obvykle se pojí s návratem studentů do škol a chystáním jejich věcí a podzimního šatníku. Ale konec prázdnin znamená také konec letního odpočinku, dovolených či krátkých výletů.

Návrat do kanceláře je pro nás návratem do každodenní rutiny, na kterou se musíme náležitě připravit.

V tomto roce navazují podzimní trendy na to, co jsme pozorovali už na jaře i v létě. Intenzivní barvy s námi zůstávají i na podzim a skvěle se budou vyjímat na mohérových svetrech, vlněných šatech nebo pletených sukních.

Spojení červené, oranžové a žluté hezky naváže na klasické podzimní barvy a trendy letní akcenty v podobě řetízků budou i nadále dobře vypadat i v atmosféře měnícího se ročního období.

Oblečení do kanceláře

Práce v kanceláři je velmi často spojená s dress codem a velmi oficiálními a klasickými outfity. Při sestavování podzimního šatníku do kanceláře se však vyplatí mít na mysli i trendy akcenty.

Klasická černá nebo tmavě modrá saka mohou přenechat místo červeným nebo oranžovým oblekům v tlumených odstínech.

Elegantní kalhoty šité na míru mohou definitivně přenechat místo kalhotám koženým nebo z imitace kůže.

V letošní sezóně můžete v kanceláři vyměnit svoji klasickou pouzdrovou sukni za vlněnou se supermódním vzorem vichy kostky nebo nesmrtelným vzorem pepito.

Tento podzim kombinujte klasiku s trendy a vytvářejte nadčasové a ultramódní looky, které se dokonale hodí do posledního čtvrtletí tohoto roku.

Podzimní šaty do práce

Především pletené oblečení. Můžeme je nosit na různé způsoby a v různém stylu. Velmi barevné podzimní šaty do práce se budou dokonale hodit ke klasickým sakům.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Jak zvládnout nevěru a znovu si partnerem důvěřovat
TEST: Jak je na tom vaše manželství?

Vyberte si vlněné oranžové šaty doplněné klasickými lodičkami a kabátem nebo klasické černé šaty s barevnými doplňky. Podzimní šaty se letos nespokojí pouze s béžovou, hnědou nebo tlumenou červenou.

Právě teď jsou v kurzu letní barvy v lehce tlumených odstínech a geometrické vzory, které se vždy velmi dobře kombinují s minimalismem a nadčasovým stylem.

Podzimní obuv

Rozhodně klasika! Přesně ta se nejlépe hodí k podzimním kancelářským outfitům. V babím létě zvolte jednoduché lodičky.

Váš kancelářský kostýmek doplní mokasíny, které jsou tuto sezónu velmi populární, na masivní podrážce a budou se hodit do vaší bussiness výbavy.

Jakmile bude podzim v plném proudu, váš klasický look doplňte jednoduchými a univerzálními botami. Ať už na ploché podrážce nebo na jehlovém podpatku.

Můžete si také vybrat z jednoduchých modelů lakovaných kozaček nebo bot s hrubými podrážkami, které doplní váš outfit.

Kabelka - nezbytný doplněk

Megatrendem letošní sezóny, který se bude skvěle hodit k vašemu kancelářskému oblečení, jsou prošívané kabelky.

Dobře víme, že do kanceláře si s sebou musíme vzít velké množství věcí, a proto se zase objevily velmi módní kostkované a pepitové tašky, do kterých se pohodlně vejde laptop a všechny důležité věci.

V kancelářském looku by neměly chybět tradiční a velmi klasické shopper kabelky.

Nebojte se kombinovat trendy. Můžete s sebou nosit kabelky dvě! Vyberte si mikrokabelky, do kterých si uložíte to nejnutnější a větší věci dejte do stylové tote bag.

Office nebo Home office

Svět po roce 2000 se zcela změnil a home office se do našich životů dostává ještě ve větší míře.

Proto změnou musel projít i náš šatník. Kromě klasických kancelářských outfitů se skříně a komody zaplnily módou athleisure.

Měkké a pohodlné teplákové soupravy, kombinace bílých triček s klasickými mikinami v casual stylu nebo extrapohodlné legíny.

Pokud většinu času pracujete z domova, dbejte o to, aby byl váš šatník vyvážený a poskytoval vám maximální komfort.

Návrat do kanceláře může být přesně takový jako vy. V roce 2022 je v módě dovoleno vše.

zt, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Doplňte si šatník na podzimní styling

Tlumené odstíny

28.11.2022   |   22:52   |   od: Dominika
Také mám ráda barvy, ale spíš tlumené odstíny, než křiklavé barvy. Na podzim a v zimě, když se rozhlédnu na ulici, jak jsou lidé oblečeni jen do tmavých barev, tak je to dost smutný pohled. Já nejraději nosím odstíny hnědé až béžové a v nich se cítím opravdu příjemně.

farbičky

24.10.2022   |   14:46   |   od: Jana
Áno, som rada, že sú v obchodoch na jeseň farby a nie len sivá a čierna. A pokojne oblečiem aj tie výrazné, sýtu oranžovú, ružovú, kráľovskú modrú, zelenú... radosť mám hlavne z kabátov. Ale i z béžových kúskov, tiež boli pred rokmi takmer nedostupné. Ja som si teraz na jeseň asi najviac zamilovala trend úpletových setov, mám hneď dva rolák+sukňa z cellbes na nosenie von a jeden teplákový set na doma a je to to najpríjemnejšie, čo môžem nosiť. A s farebným kabátom skvelé.
Zobrazeny poslední 2 příspěvky, celkový počet 2 příspěvky.
poslední příspěvek: 28. 11. 2022 22:52
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci