Připadám si málo milovaná. Poradíte mi?

zpět do příběhů
10.11.2011 17:00   |   Příběhy
Uvítám jakoukoliv radu. Víc jak rok řešíme s přítelem jeden a ten samý problém. Neustále se to opakuje v různých obdobách. Přitom oba se máme opravdu rádi.

Chodím s přítelem dva a půl roku. Když náš vztah začínal, cítila jsem se zbožňovaná a milovaná. Dával mi najevo svou lásku všemožně – i okolí to fascinovalo, jak mě pořád obletoval.

Ve vztahu byl přítel vždycky ten hlavní iniciátor ať šlo o trávení společného času, volání si, plánování. A doteď to tak je.

Samozřejmě, já už nejsem tolik pasivní, jak jsem bývala. Avšak pořád je on ten iniciátor.

Problém je, že mi občas přijde, že už všechno není takové, jak bývalo. A já to pak chci mermomocí vrátit nazpátek.

Vím, zřejmě je to sobecké vyžadovat neustále tolik lásky od druhého. Nemohu ale jinak. Jsem asi hrozně náročná.

Není to vždycky. Když jsme sami, je to v pořádku a přítel mi dost projevuje svou lásku. I když tedy občas se ve mě ozve touha po silnějších projevech...

Celý problém nastává ve chvíli, kdy jsme spolu ve společnosti nebo když je ve společnosti pouze on sám a já s ním nejsem. Baví se tam i s ostatními kamarády.

V ten moment se u mě začne projevovat pocit úzkosti, že se mi přítel dost nevěnuje a že už mě tolik nemá rád. Nezadržitelně se ve mě probudí zoufalost z toho, že nikdy nebudu tak milovaná, nebo alespoň že už mi to nikdy nebude tak projevovat jako tomu bylo první rok.

On mě pořád přesvědčuje, že mě nemá o nic méně rád. A také tvrdí, že ho unavuje neustále mi to dokazovat.

Z DALŠÍCH PŘÍBĚHŮ

Mám smůlu na partnery. Vždycky potkám exota
S druhým sňatkem přišly zoufalé problémy
Kvůli manželovým dcerám myslím na rozchod
Bojím se, že si něco udělá! Mám ho vzít zpátky?

Měli jsme dokonce krizi – svými "výstupy" jsem přítele dohnala do stavu, kdy si nebyl jistý, jestli mě miluje. Protože, jak mi řekl, jsem mu pořád opakovala, že mě nemá dost rád, až si tím nebyl jistý ani on sám.

Když nastane taková situace ve společnosti, nedokáži si poručit. Najednou v sobě cítím nějakou tíseň a nevím si rady. Přemýšlím nad tím, jak přítele zaujmout, aby se mi věnoval... i když jsem tedy zatím na nic nepřišla. A tím pádem začnu být zoufalá, přestanu se s ním bavit, úplně ho ignoruji.

Jednou jsem dokonce takhle ze společnosti utekla, aby se o mě přítel zajímal. Zabralo to, měl o mě strach. Dosáhla jsem ale opačného efektu, než jsem původně chtěla. Byl naštvaný a lásku jsem si pochopitelně nevynutila.

Samozřejmě, on to bere jako scénu, že jsem strašně přecitlivělá a je z toho pokaždé na nervy. Pak to vždycky řešíme a snažíme se přijít na to, jak s tím bojovat.

Ty chvíle jsou pro nás oba moc těžké, jsme z toho emocionálně vyřízení a já žiji ve strašné nejistotě. Nikdy nevím, jestli ty moje výstupy jsou oprávněné nebo ne.

Přitom to není tak, že by se mi přítel vůbec nevěnoval. Ale on už se prostě na mě pořád zamilovaně nedívá, není na mě pořád přilepený...

Z DALŠÍCH PŘÍBĚHŮ

Také máte na mateřské pořád jen dovolenou?
Vztah na dálku: Je to konec, nebo snad ne?
Manželství máme hezké, můj muž mě ale ranil
Jsme ideální pár, kamarád nechce ideální vztah

Nevím, co s tím mám dělat. Nechci příteli ubližovat. Jemu přijde, že mi svou lásku dává najevo dost a je z toho unavený. Několikrát mi i řekl, že možná potřebuji někoho jiného, kdo to bude umět lépe a s kým budu šťastná.

Já však vím, že to přítel dokázal a že s ním jsem byla šťastná a že to byl on, kdo mi to předtím tak projevoval. Nedokáži si představit, že by to někdo jiný uměl lépe. Ale proč to dělal předtím a teď tu potřebu takovou nemá?

Na tuhle otázku mi pokaždé vysvětlí, že to není tak, že by mě nemiloval, ale že v tu chvíli chce být ve společnosti i s ostatními. Říká, že se mnou přece může být, až se s nimi rozloučí a navíc že spolu máme také jiné chvíle pouze pro nás.

Vím, že každý vztah se vždycky někam posouvá a že to nikdy nebude stejné jako na začátku. Já se ale nějak neumím smířit s tím, že už s přítelem nezažívám ty chvíle jako předtím.

Všechno beru strašně emotivně a jsem přecitlivělá. Vím, že ani já to příteli neprojevuji tak moc, jak sama od něho vyžaduji. Pak se cítím hrozně provinile. Ovšem v ten okamžik nevím, jak to řešit a jak si to vysvětlit, abych z toho nebyla zoufalá.

Předem moc děkuji za jakoukoliv radu.

Aňa

Diskuse: Připadám si málo milovaná. Poradíte mi?

DR WALE

11.3.2024   |   15:00   |   od: Signe Bruun
Úžasné svědectví o kouzelníkovi, který ke mně přivedl mého manžela. Jsem šťastně vdaná za milého a starostlivého manžela se dvěma dětmi. Před sedmi měsíci se v mé rodině vyskytl velmi velký problém mezi mnou a mým manželem. tak hrozné, že případ dal k soudu k rozvodu. řekl, že už se mnou nechce nikdy zůstat a že mě už nemiluje. Tak se sbalil z domu a donutil mě a mé děti prožít krutou bolest. Po dlouhém prosení jsem se snažil všemi možnými prostředky, abych ho dostal zpět, ale vše bez úspěchu a on potvrdil, že se rozhodl a už mě nikdy nechtěl vidět. A tak jsem jednoho večera, když jsem se vracela z práce, potkala svého starého přítele, který se zeptal mého manžela. Tak jsem jí všechno vysvětlila, a tak mi řekla, že jediný způsob, jak dostat svého manžela zpět, je navštívit kouzelníka, protože to také udělala, aby získala zpět svého milence. Pak jsem se řídil její radou a dala mi kontakt na WhatsApp DR WALE: +2347054019402. okamžitě jsem poslal DR WALE zprávu WhatsApp a řekl mu o všech bolestech a problémech, kterým čelím. DR WALE mi řekl, ať už nebrečím a že používám uvolnění mé mysli. Po mnoha diskusích s DR WALE jsem zaplatila za všechny materiály a předměty potřebné k seslání kouzla a sesilatel mě ujistil, že svého manžela dostanu zpět za týden. Jaké úžasné prohlášení!! Tak se mnou mluvil a řekl mi vše, co jsem potřeboval udělat. Další týden to bylo tak překvapivé, že mi můj manžel, který se mi posledních sedm měsíců neozval, zavolal, aby mi oznámil, že se vrací. Tak úžasn

Nikdo tě nemůže vystát. jsi nejlepší

9.3.2024   |   02:26   |   od: Dany Mota
Ahoj přátelé, úžasné a úžasné svědectví o velkém kouzelníkovi, o které se opravdu rád podělím. Získat svou ženu zpět je to, co jsem nejméně čekal a nikdy jsem si to nedokázal představit. Já a moje žena jsme pět let manželé a žijeme šťastně, ale najednou se úplně změnila a odvrátila se ode mě a nikdy jsem nevěděl, co se děje, snažil jsem se jí zeptat, ale odmítla mi říct, co problém je, a jak šel čas, usilovala o rozvod. Byl jsem tak ustaraný a zmatený a dělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych ji dostal zpět, ale nebylo to snadné, myslel jsem, že veškerá naděje je ztracena, a během mého hledání cesty ven mi přítel, který měl podobný problém, řekl o skvělém kouzelníkovi jménem DR WALE, který mu pomohl získat zpět i jeho ženu. V celém svém životě jsem nevěřil na kouzla nebo magii, protože jsem si nikdy nemyslel, že by to fungovalo, ale snažil jsem se dát tomuto muži šanci a k mému největšímu překvapení na mě seslal kouzlo, ale dnes jsme zase spolu v krásném domově. se třemi krásnými dětmi. Jsme spolu opět šťastní a využívám této příležitosti, abych řekl komukoli, kdo prochází podobnou situací, aby ho kontaktoval na WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

love reunion spell

8.3.2024   |   19:20   |   od: Amelia Chovanec
Nisam znala da mogu vratiti svog zaručnika dok nisam kontaktirala dr. Isikoloa koji mi je pomogao. Imala sam užasan nesporazum sa svojim čovjekom i različito smo krenuli. Bio sam emocionalno potišten i nisam znao što učiniti da pomognem situaciji. Tako sam saznao za dr. Isikolo. Kontaktirao sam ga i zamolio ga da mi pomogne oko mojih problema. Rekao mi je sve što sam trebala znati i razumjeti i poštovala sam procedure i na kraju mi je riješio problem i sada smo ja i moj zaručnik ponovno zajedno i znam da ćemo se uskoro vjenčati. To ne bi bilo moguće da mi dr. Isikolo nije pomogao kako je obećao. Rezultat njegovog rada sigurno se očituje nakon 48 sati i to 100% zajamčeno. Vidljivo mi je vidjeti učinak rezultata svega što je učinio za mene i doista su se ljubav i privrženost između mene i mog zaručnika u potpunosti vratili i drago mi je što ga nisam izgubila ni s kim vani. On vam također može pomoći ako mu se sada obratite. Pošaljite mu poruku na WhatsApp na +2348133261196 ili na njegovu e-poštu: isikolosolutionhome@gmail.com

Doktorka Isikolo mi vrátila mého manžela

5.3.2024   |   19:26   |   od: Martin Dohnal
Po 2 letech jsem ztratil manželství a byl to pro mě hrozný zážitek. Moje žena mě a mého syna opustila a všechno se stalo mimo moji kontrolu a nikdy jsem nevěděl, že jen málo lidí v mém okolí vytvořilo mou ženu a obrátilo ji proti mně jen proto, že jsem se rozhodl vybudovat svou rodinu a více se na ni soustředit. Musel jsem vyhledat pomoc, protože vím, že jsem neudělal nic pro to, aby moje manželství ztroskotalo. Doktor Isikolo mi pomohl a hodně mi bylo odhaleno, co se stalo. Seslal kouzlo shledání lásky, které mě a mou ženu znovu spojilo a celé zlo, které proti mně moje rodina udělala, bylo odhaleno. Jsem vděčný, že můj domov je zpět šťastnější než kdy předtím, a veškeré uznání patří doktoru Isikolo, protože opravdu vyřešil mé problémy hned po 48 hodinách. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište na WhatsApp na +2348133261196

ex

2.3.2024   |   07:04   |   od: DORIS GARIL
NEJLEPŠÍ A SPOLEHLIVÝ KOUZELNÍK...

JSEM NEJŠŤASTNĚJŠÍ ŽENA NA ZEMI...Stále nemůžu uvěřit, že je můj milenec zpět ke mně, DR půlnoc je skutečný bůh seslaný, do 48 hodin jsem dostal svého bývalého zpět. Četl jsem několik úžasných recenzí o DR půlnoci, než jsem mu zavolal a vysvětlil, jak mě můj přítel opustil kvůli starší dámě v TEXASU... nikdy jsem nevěděl, že to pro mě bude fungovat tak rychle, DR.BALBOSA byl tak přesný... Po když mu řekl o mé situaci, udělal vše, co bylo v lidských silách, aby viděl, že se můj milenec ke mně vrátí... dobrovolně se podělím o své svědectví s každou osobou, která má problémy se svým vztahem na této webové stránce, že DR půlnoc je skutečným a mocným kouzlem, který obnovit jakýkoli rozpadlý vztah nebo manželství kouzlem lásky. Nikdy se nevzdávejte své lásky, neváhejte kontaktovat DR o půlnoci, z kterékoli části světa
EMAIL: dr.midnight5@gmail.com a jeho

Č. WHATSAPP: +2347037137208
Zobrazeno posledních 5 příspěvků, celkový počet 60 příspěvků.
poslední příspěvek: 11. 3. 2024 15:00
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci