Bojím se, že si něco udělá! Mám ho vzít zpátky?

zpět do příběhů
14.2.2011 00:00   |   Příběhy
Po desetiletém vztahu jsem se rozešla s přítelem – už to jsou tři měsíce. Partner vypil denně šest až dvanáct piv. Vrátil se z práce, sedl si do garáže a přišel až večer.

Já jsem ho nezajímala, ani sex ho nezajímal. Byl sprostý, když jsem ho s pláčem prosila, aby se mi věnoval, že to není život. Jen mě poslal někam, řval, abych vypadla, že na mě nemá náladu.

Píši to ve zkratce, opravdu je toho hrozně moc. K tomu všemu je přítel strašně žárlivý. Jak viděl, že se s někým bavím, vyváděl a nadával.

Jeho nezájem o mě vyústil v to, že jsem poznala někoho, kdo je něžný, hodný, prostě jiný. Půldruhého roku jsem to tajila. Bála jsem se přítele, že mi ublíží – a měla jsem pravdu.

Právě před tím čtvrt rokem na to přišel. Napadl mně před celou naší rodinou a známými. Škrtil mě, fackoval. Sprostě, skutečně hodně sprostě nadával, až ho nakonec moji rodiče vyhodili (bydleli jsme u nich). Musel se sbalit, ale všechno mi vzal, včetně dárků, které jsem od něho dostala.

Je to tři měsíce a jediný den mi nedal pokoj. Chvíli vyhrožoval, že se zabije a pak zase, že nás vystopuje a zabije nás oba. Další dny brečel a prosil, že chce zpátky, že mě miluje a že už si mě bude všímat. Když řeknu: "Ne, nevěřím Ti", tak začne znovu vyhrožovat.

Z DALŠÍCH PŘÍBĚHŮ

Manželství máme hezké, můj muž mě ale ranil
S druhým sňatkem přišly zoufalé problémy
Kvůli manželovým dcerám myslím na rozchod
Mám smůlu na partnery. Vždycky potkám exota

Upřímně však musím říci, že mi je přítele líto, a to i přesto, že mně on nelitoval. Jsem dokonce přesvědčená, že kdyby si mě všímal, budu ho milovat. Přitom on sám mě nahnal do náruče jinému. Žádná by tohle nevydržela – byl to teror.

Jen se teď bojím, aby si přítel něco neudělal. Ale, mám ho brát zpátky? Kvůli tomu, aby netrpěl, mám snad opustit nového partnera?

A může se člověk vůbec změnit? Je mi bez něho doma fajn – nikdo do mě nerýpe, nenadává, neponižuje.

Pomůžete mi, prosím, co s tím? Jak říkám, je to napsané ve zkratce. Ve skutečnosti je toho ještě moc a moc, co bych chtěla napsat.

Eva

Diskuse: Bojím se, že si něco udělá! Mám ho vzít zpátky?

Zpátky nebrat

17.4.2011   |   13:04   |   od: Mafira
V žádném případě ho neberte zpátky. Vše by začalo znovu a stupňovalo by se to. Bylo by to ještě horší a ubližoval by vám ještě více! Myslím si, že by došlo i k bití.
Neberte ho, prosím, zpátky. Uvědomí si, že se bez něho obejdete. Máte nárok na svůj život - šťastnější.
Já se rozvedla s manželem. Také o mě neměl zájem. Byl každý den do rána v hospodě. Dělala jsem mu služku. Dala jsem mu druhou šanci. Ale nic se nezměnilo.
Nevěřte, že se změní - je to v něm! Buďte šťastná s novým přítelem.
Mějte se krásně, moc vám fandím.
Také máme nárok už konečně na klidný a spokojený život.
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 17. 4. 2011 13:04
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci