Jak úspěšně, snadno a rychle ztratit partnera

22.7.2022 00:00   |   Sex a vztahy
Tipy na romantiku, krásný spokojený vztah a sexy prádlo jsou všude. Víme, co máme dělat, přesto naše vztahy uvadají. Co děláme špatně?

jak ztratit partnera

Pojďme se na to podívat obráceně. Přinášíme vám sedm tipů, jak úspěšně ztratit partnera. Vztah někdy dokáží zničit opakující se maličkosti. V případě S.O.S. záchrany vztahu se obracejte na odborníky.

1. Útočte a nenechte ho vydechnout

Přichází partner domů později, než máte pocit, že by měl správně přijít? Zdá se vám navíc, že je v dobré náladě a se spokojeným úsměvem? Zaútočte! Nandejte mu to pěkně zostra, jaký je to bídák, nevděčník a sobec.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT

Pečujete o vztah, nebo se necháte opečovávat?
Má být televize součástí dětského pokojíčku?
Češi se do svatby nehrnou, ale rozvádět se nebojí

Nevadí, že vám poslal sms a je to dospělý, zralý člověk, který si svůj čas umí řídit a měl nepochybně nějaký důvod, proč přichází právě v tomto okamžiku. Na toto nehleďte. Je to váš partner a měl by se přeci chovat přesně tak, jak vy očekáváte!

„Právě očekávání stojí velmi často za rozpadem vztahu. Mnohdy jedna strana od druhé očekává až nesplnitelné věci a činy,“ upozorňuje Lenka Matoušová, Case Manager projektu Servis vztahů.

2. Buďte nesamostatná a závislá

Pověste se mu na krk, vyžadujete stoprocentní pozornost a chtějte po něm všechno hned, vlastně včera už bylo pozdě. A pokud se mu to nelíbí a neudělá to, urazte se.

Na druhou stranu princ na bílém koni pro vás přece udělá vše, co vám na očích vidí a vše co si přejete. Anebo to bylo jen v pohádkách?

3. Babo, raď

Když nic jiného nezabere, pěkně mu poraďte. Každá rada je přeci drahá, ne? Řekněte mu, co má dělat, co si má myslet, jak se má tvářit, co si má oblíkat, co nesmí dělat na veřejnosti a co by naopak měl.

Určitě bude nadosmrti vděčný, že potkal ženu svých snů!

4. Otázka za otázkou

Existuje celá baterie otázek, kterými svého partnera zaručeně otrávíte: Kam jdeš? Kdy přijdeš? S kým tam jdeš? Miluješ mě? S kým si píšeš? Kdo to je?

Pokládejte tyto otázky často a s dostatečnou úporností. Pokud partner neodpovídá dostatečně podrobně, nebo se snad ještě vymlouvá a odpověď není dostatečně věrohodná, je třeba pořádně zvýšit hlas.

Jestliže stále nemáte uspokojivou odpověď typu, že nikam vlastně jít ani nechce, zkuste se rozbrečet. Vhodné je ještě mezi slzami a smrkáním pokřikovat výčitky za vše, co vám od začátku vašeho vztahu provedl on i ta jeho povedená rodina.

„Každý člověk potřebuje osobní prostor, a je jedno jestli je zadaný či nikoliv. Když své polovičce vezmete osobní prostor nebude ve vztahu dlouhodobě spokojený,“ vysvětluje Lenka Matoušová.

5. Fňuky fňuk

Moc prší nebo je moc slunce? Nějaký ten důvod se vždycky najde. Všechno špatně, pořád nějaký problém.

Co víc dokáže naštvat, než věčně nespokojená, otrávená a naštvaná polovička? Tohle je spolehlivý imaginární hřebíček do rakve vašeho vztahu.

6. Žárlení je projev lásky?

Nepatříte mezi žárlivky? Ale to byste měla! Žárlit můžete totiž naštěstí na cokoliv. Na jeho práci, bývalou přítelkyni, pomyslnou budoucí přítelkyni, sestru, matku i na jeho koníčky. Důležité je pořádně rozvinout fantazii, co všechno může mít raději než vás.

A taky je dobré jeho lásku k vám neustále kontrolovat. Ujištění o jeho věrnosti zaručeně nejlépe najdete v jeho mobilu. A jestli tam najdete jedinou zprávu či e-mail od jeho kolegyně z práce, dejte mu to pořádně sežrat!

7. Pravda a víc než pravda

Největší úspěch ovšem bude mít, když partnera pěkně shodíte před přáteli. Pořádně přeperte špinavé prádlo, postěžujte si, jak je nemožný, případně ho ještě srovnejte s někým, vedle kterého se bude cítit neschopný, méně atraktivní, slabý, prostě co nejvíce nedostatečný.

Pokud do teď vydržel, tohle je jistota. Takové eso v rukávu!

Jestliže si to však na poslední chvíli rozmyslíte a partnera nakonec nebudete chtít úplně ztratit,  zkuste Servis vztahů. Anebo se na něj třeba jen podívejte jinýma očima.

Tak, jako byste ho viděla poprvé v životě. Jako cizí žena, která jej pozoruje v restauraci od jiného stolu. No není on nakonec naprosto úžasný? Nemáte náhodou chuť ho sbalit a odejít s ním domů? Udělejte to!

ozt, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Jak úspěšně, snadno a rychle ztratit partnera

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci