Jaké dobrodružství či originalitu skrývají čísla 4, 5 a 6 v adrese?

9.6.2017 00:00   |   Ezoterika - NUMEROLOGIE
Souzní s námi město či vesnice, kde bydlíme? A co název ulice? Jak zjistit, jak jejich vibrace ladí s těmi našimi, osobními? To je další praktické téma naší Školy numerologie.

numerologie

Ve druhém pokračování tohoto tématu probereme co očekávat a dělat, když nám vyjdou podle tabulky čísla 4, 5 a 6.

Výklad, jak se spočítat energii místa, které vás zajímá, tzv. srdeční číslo města a vliv ulice i čísla obydlí najdete ZDE, v díle, který pojednával o energiích čísel 1, 2, a 3.

Číslo 4

Na této adrese nečekejte nic originálního. Ale naopak je to prostor, kde se setkáte se stabilitou, uzemněností, která ale nemusí být nepříjemná. Spíše vyvolává uklidňující pocity, sálá z něj jistota a síla.

Dýchá tu uznávání morálních hodnot a jasně stanovená pravidla. Dobře se tu daří práci, finančním činnostem, zodpovědnému přístupu. Dovede uklidnit a jakoby pomyslně chránit před zběsilostí spěchu moderní doby.

Proto je to prostor vhodný pro upevňování smyslu pro rodinu, čest a také pro lidi, budující si kariéru. Sběratelé v tomto prostoru s chutí vystavují své sbírky, sportovci své medaile, studující své diplomy a ti další zase své výsledky práce.

Tvůrčím lidem plným fantazie, ale nebude v tomto prostoru příliš dobře. Mohou se cítit spoutaní a omezovaní. Nekonvenčnosti se zde prostě nedaří.

Domov pozvednou přírodní materiály a barvy, těžké závěsy, dřevěné podlahy. Prostor dá dobře vyniknout starožitnému, těžkému a robustnímu nábytku, starožitnostem.

Číslo 5

Pětková adresa je místem stálého pohybu, změn a dobrodružství. Dobře se v ní žije cestovatelům, volnomyšlenkářům, jejichž domovem prochází mnoho různorodých lidí, s rozmanitými názory na svět a život.

kopretinaKVĚTINOVÝ
HOROSKOP

Daný prostor podněcuje svobodomyslnost, nekonvenčnost, individualismus, nezávislost ale i intelektuální bystrost. Pro vědce, či studentské bydlení je to výhra, ale klidné zázemí pro výchovu malých dětí, pro konvenční lidi nepřináší.

Podporuje sklony k nezodpovědnosti a chaosu, nedostatek cílevědomosti a z toho plynoucí finanční ztráty. Asi nejproblematičtěji dopadá na citlivé lidi se sklony k závislostem či na úzkostné typy se sklony k fobiím.

Pro takový prostor je typická jakákoli netradičnost spojená s rozmanitou barevností, otevřenost, okna bez závěsů a rolet, neuspořádanost, moderní a různorodé vybavení a nábytek, který nemá své stálé místo.

Číslo 6

Chceme-li někde vést opravdu harmonický rodinný život, vychovávat své děti, pak je adresa se šestkovou energií optimální.

Vnáší mezi své obyvatele harmonii, pocit bezpečí, náklonnosti, posiluje jak rodinné vztahy, tak přátelství a jakékoli jiné formy milujících vztahů. Podněcuje odpovědnost, idealismus a lásku.

Inspiruje lidi, aby pečovali sami o sebe a dělili se o své pocity s druhými. Stejně dobrý vliv má i na umělce, kteří vytvářejí vizuální umění (malíři, sochaři, fotografové atd.). Zkrátka,  dobře se v ní může cítit skoro každý.

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

Přesto opravdové požitkáře a profesionální svůdce podporuje až příliš v jejich působení. Jedni díky jejímu harmonizujícímu vlivu mohou být ukolébáni v pocitu bezpečí a tloustnout, jiní si zase být příliš jisti svým šarmem a vést i dvojí život.

Energii takových prostor pozvedají lehké a světlé barvy (ale nikoliv pastelové), pohodlný nábytek. Vhodně ho doplňují umělecké předměty a vše osobité, co tvoří pohodlí a tiché útočiště.

Každý obyvatel v něm má svůj kout, kde si může odpočinout a kde má k dispozici to, co ho těší – hudbu, hry, domácí kino, vybavenou knihovnu, zákoutí s teplým a měkkým světlem a lenoškou, zařízenou kuchyň či zahradu s místem pro sport.

Jana Tamchynová

Co znamená, když vám vyjdou čísla 7, 8 a 9, ve Škole numerologie za týden.

Přečtěte si také


Diskuse: Jaké dobrodružství či originalitu skrývají čísla 4, 5 a 6 v adrese?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci