Co prozradí čísla 1, 2 a 3 o místě, kde bydlíme?

2.6.2017 00:00   |   Ezoterika - NUMEROLOGIE
Numerologie nám umí poradit se zdánlivě všednodenními starosti. Například, zda je místo, kde žijeme, pro nás opravdu harmonické.

numerologie

Souzní s námi město či vesnice, kde bydlíme? A co název ulice? Jistě znáte pocit, kdy určitý název místa s vámi příjemně rezonuje a jindy vám z něho přeběhne mráz po zádech.

Přitom tady nejde o jména, která vyjadřují přímo expresivně něco děsivého (například Hrdlořezy) či naopak zní líbezně (třeba Rozkoš). Jde o běžná jména ulic, měst, míst... a totéž platí i o číslech popisných.

U nich už vůbec nemusíme tušit, proč se nám líbí anebo proč se u nich ošíváme. Prostě každé z nich má nějakou energii – a ještě je třeba zjistit, jak jejich vibrace ladí s těmi našimi, osobními.

Nesmíme zapomenout, že zejména v místě bydliště trávíme dlouhé roky života, stávají se naším osudem. Energie těchto míst má na nás neodmyslitelný vliv. Ten se sice nedá srovnat se silou energií data narození a jména, ale přece jen se jejich vliv kumuluje a přičítá.

Jak na to?

Nejprve si připomeňme tabulku, v níž je každému písmenu přiřazeno číslo. Tak získáme převodní kód, abychom mohli „spočítat“ názvy lokalit, kde bydlíme, pracujeme, sportujeme, rekreujeme se…

3
C, L, U
6
F, O, X
9
I, R
2
B, K, T
5
E, N, W
8
H, Q, Z
1
A, J, S
4
D, M, V
7
G, P, Y

Nejprve si spočítejte energii místa, které vás zajímá. Začněme tím obecnějším, tedy městem, městskou čtvrtí, vesnicí.

Například PRAHA, kterou si podle výše uvedené dekódovací tabulky spočítáme lineárním a pro numerologii typickým součtem:

PRAHA = 7+9+1+8+1 = 26 … 2+6= 8

U měst si ještě můžeme vypočítat tzv. srdeční číslo města. Vypovídá o niterném charakteru města, o jeho všeobecném osudu. Získáme ho lineárním součtem číselných hodnot samohlásek (u křestních jmen takovému součtu říkáme duševní číslo).

CHIROMANTIE

Ukaž mi svou ruku a já ti
řeknu, co tě v životě čeká...

Láska i smrt vepsaná v dlaních

V případě města PRAHA jde o dvakrát písmeno A, tj. 1+1= 2

Vliv ulice a čísla obydlí, ale třeba i číslo dveří, má také svou energii:

BUDĚJOVICKÁ 316 … 2+3+4+5+1+6+4+9+3+2+1+3+1+6 = 50 … 5+0= 5

Zjištěné energie ze součtů je dobré porovnat s naším dnem narození, životním číslem a energiemi jména, aby se nám v daném lokalitě žilo dobře. Stojí za námahu provést takové součty třeba v případě koupi domu, hledání nového bydlení, ale i při výběru dovolené atp.

Co znamená, vyjde-li v součtu:

Číslo 1

Energie takové adresy přeje ambiciózním lidem, kteří upřednostňují nezávislost a potřebují druhé vést. Podporuje lidi, kteří mají jasné cíle a plány, za kterými si jdou hlava nehlava.

Rodinám, kde je nastaveno tvořivé klima a podnikavý duch, je taková adresa zdrojem inspirace a podnětů k osobnímu růstu. Posiluje charakter, podporuje sebekázeň, zvyšuje sebevědomí.

Na takovéto adrese se nebudou dobře cítit lidé, kteří spoléhají na druhé, mají pasivní vztah k životu, milují zahálku, nebo jsou osamělí a hledají partnera.

Energii této adresy posiluje volný organizovaný prostor, kde má každá věc své místo, kde není přemíra zbytečného nábytku, nehromadí se tam staré a nepotřebné harampádí.

Prostor by měl zářit jasnými přímými barvami, okna by neměla být zakryta. Jako doplněk jsou vhodné rostliny a akvária.

Číslo 2

Na této adrese bude vzkvétat vztahovost, citlivost, dobré napojení na druhého, touha po kontaktu. Daří se zde toleranci a naslouchání, láskyplnému dialogu a lidé spolu dobře vycházejí. Je to adresa vhodná pro páry a mladé rodiny s dětmi.

MŮŽE VÁS ZAJÍMAT:

Skořice pomáhá řidičům lépe se soustředit,
uklidňuje a snižuje podrážděnost.

VŮNĚ ZLEPŠUJÍ ŘIDIČSKÝ UM, MYŠLENÍ I SEX

Nepříjemně se zde bude cítit jedinec, který touží po samotě, izolovanosti od okolí, ambicióznímu jedinci se zaměřením na výkon, zde brzy dojdou síly.

Energii takového místa pozvednou umělecká díla, uspořádanost, použití teplých a měkkých barev, doplněný jemný ženský styl utváří koberce a hodně polštářů, jemní dekory, květiny, vůně a esence.

Číslo 3

Kde se objeví trojka, tam se nese téma kreativity, svěžesti a mladosti. Taková adresa bude podporovat tvořivý přístup k životu, otevřenost vůči novým myšlenkám, vývoji a podnětům.

Všichni, kteří nemají rádi konvence, pružně reagují na změny, jsou plni optimismu a nedají se jen tak lehce vystresovat, se budou na takovém místě cítit jako ryba ve vodě. Není tedy divu, že podněcuje umělecké sklony všeho druhu.

Nicméně pro opravdu klidný domov, v němž nechtějí lidé žádné změny a lpí na neměnných tradicích, není vhodný. Přeci jen jde o neklidnou energii, která může tříštit rodinný život.

Přináší totiž přespříliš podnětů znesnadňující odpočinek, pod jejichž vlivem se snadno ztratí směr a zaměření. Také pro workoholiky, kteří lpí na dodržování striktních pravidel a míří na jednoznačné cíle či pro bigotní věřící, je to spíše stresující adresa.

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

Energie trojkové adresy vylaďují světlé jakoby prosluněné barvy, umělecké předměty. Interiér podléhá módním trendům, vše nekonvenční jen podtrhuje originalitu prostoru.

Nábytek vynikne spíš nedbale rozestavěný. Prostor snese kombinaci více stylů, aniž by vznikl nevkusný paskvil.

Jana Tamchynová

Co znamená, když vám vyjdou čísla 4, 5 a 6, ve Škole numerologie za týden.

Přečtěte si také


Diskuse: Co prozradí čísla 1, 2 a 3 o místě, kde bydlíme?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci